Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 165

Tema: Kako nam psovka može promijeniti život nabolje

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Kako nam psovka može promijeniti život nabolje

zanimljiv pristup

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2009,7,29,,171104.jl

e pa, cure moje:

-**be mi se sto sam danas napunila 36. a jos nemam bebe. ima ljudi koji su i stariji radjali. ne zelim se vise s tim zamarati, j*** mi se.

-**be mi se sto sam ostala nezaposlena. posvetit cu se sebi,muzu i eventualnom pravljenju bebe

-**be mi se sta sam se natovila ko nikada, nosim po prvi puta u zivotu suknju do koljena (usprkos kvrgavosti, celulitu, uraslim dlakama i kilama), lipo mi je hladno i **be mi se sta ce netko pomisliti kad moje balvane ugleda

-**be mi se sta drzava ide u tro*urac, nije mi ni do sada bilo fino, sad ce biti samo malo gore

-**be mi se sto se ne ponasam u skladu sa svojim godinama, sto jos uvik zujim okolo, picim po koncertima, cugam pivu, pusim iako bih trebala prestati zbog mpoa, stvarno mi se **be jer ne zelim zivit ko casna sestra da bi dobila to dite i ne zelim da me pece savjest sto sam ja ja

i na kraju:

- **be mi se za milinovica i petirku. vjerujem u ono sve se vraca, sve se placa, pa ce oni kad tad platiti. ne zelim trositi dragocjenu energiju na njih.

ajde istresite duse... od**bite sve sto trebate, bit ce vam bolje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

samo se ti tješi, dobro je to... treba unijeti malo pozitive u živote svih nas...

btw, meni se ne *be za sve to, ali već postajem lagano imun na sva ta sr-anja koja se događaju oko mene...

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Potpisujem sve osim što sam ja napunila 36 prije par dana (Sretan ti rođendan ) i smršala ispod svake razine.

Ja sam sve to izrecitirala sestri u Merkuru prije par dan i bilo mi je lakše. Kad je već ona urlala na mene mogu ja na nju.

Znaš, malo patetično zvuču to -**be mi se... u ovim uvjetima. Uh što bi se moj muž obradovao, ali ginekolog ne da niti blizu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

bebel, znas sta? **be mi se kako zvuci

sretan i tebi generacijo

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa

btw, meni se ne *be za sve to, ali već postajem lagano imun na sva ta sr-anja koja se događaju oko mene...
    ti si onda vec na visem stupnju razvoja

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni se čini da si ti odustala od sebe i rada na sebi, pa sad tražiš opravdanja... :/

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ma ne mora se shvatit kao psovka, doslovno, niti kao odustajanje od sebe, nego kao jedan relaksirajući pristup u stilu promijenit ću ono što mogu, a oko onog drugog neću se zabrinjavat. I Bob Geldof je imao pjesmicu 'I Don't Care At all', ovi debelo preko 36 će se možda sjetit .

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Meni se čini da si ti odustala od sebe i rada na sebi, pa sad tražiš opravdanja... :/
    nisam odustala, vec mi je pun kufer stresa i groznicavog razmisljanja sto dalje. trebam se opustiti, a ovo je zanimljiv pristup

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

iako nije meni upućeno, moram se ubaciti - nije stvar u odustajanju i traženju opravdanja, jer koliko god se mi trudile na neke stvari ne možemo uticati, i treba nam nekad ovakva ventilana
    ja još nisam došla do konkretnog postupka, ne svojom krivicom (živim u državi gdje je još teže doći do postupka, nego kod vas, ma koliko loš zakon imali) a ne odustajem ni od prirodnog pokušaja začeća (sve ok i kod MM i kod mene) ali bez obzira na sve godinama ništa
    i treba i meni ovakva ventilana s vremena na vrijeme

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

budno oko gleda....

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pinky
    volim takav duh...

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

i meni se **** što su mi začepljeni jajovodi.Baš ću se usprkos tome sexati do besvijesti i to isključivo u vrijeme plodnih dana. 8)

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Uf ovo je dobro!!

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Samo onaj tko je pod stresom i osjeća se kao u škripu može prihvatiti i razumjeti ovaj savjet. Slažem se, mislim da je zdravo...ja to podsvjesno primjenjujem uz dodatak "ne tiče me se".

Ipak, istovremeno radi balansa treba zahvaljivati i isticati ono s čim smo zadovoljni.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

sada mi je malo -al ponijela me pinky.
    skužila sam da sam postala tovar što se tiče sexa jer sam bila u razmišljanju-pa ionako su mi začepljeni jajovodi-šta ću se truditi uopće

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

umjesto potiskivanja i podsvjesnog psovanja-probaj naglas-možda ti bude lakše.Zato se grupne terapije i svode na izgovaranju na glas problema.Inače uopće ne psujem,ali pinky legendo-ovo mi je dobro došlo jel su me ti ****ni jajovodi dotukli.

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Meni se baš sviđa takav stav...mislim da je to pravi put. I mpo i prirodna trudnoća su čuda, pa zašto odustati od nadanja.

gianna avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

***iga kad nisam dovoljno hrabra kad je situacija za kresanje
    ...haha mislim da moji najbliži ne bi to potvrdili.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj pčelica2009 prvotno napisa
    umjesto potiskivanja i podsvjesnog psovanja-probaj naglas-možda ti bude lakše.Zato se grupne terapije i svode na izgovaranju na glas problema.Inače uopće ne psujem,ali pinky legendo-ovo mi je dobro došlo jel su me ti ****ni jajovodi dotukli.
    hehe

ma ponekad si treba dati oduska...

da kopiram sa jednog sajta:

"Valja napomenuti da psovka uz stilsku vrijednost ima i izrazito antistresno djelovanje na govornika te da, nek mi čistunci oproste, može u blažem obliku biti vrlo duhovita i čak simpatična; izraz spontanosti, sažetak nekog kompleksnog sadržaja, opis duševnog stanja.

Dakako, psovka kao kratak i efikasan način izražavanja, dobiva svoje retoričko mjesto kao vrlo ekspresivna stilska figura, antistresni program, a repertoar psovki svakako je i odraz mentaliteta. Psuju tako, osim nas, svak na svoj način nemilice i Talijani i Srbi, i Mađari i braća Slovenci, Španjolci i Rusi, dok oni ne tako strastveno talentirani sjevernjaci, Norvežani ili Nijemci (ne znam kako je jadnim Dancima), umjesto besplatnih psovki na psihoterapeute i antistresne programe vjerojatno troše milijarde eura."

nemojte me krivo razumit, ne poticem na psovanje. samo mi je bio zanimljiv clanak u 1. postu jer znam da je puno nas optereceno nekakvim problemima koji bi, da se stave u pravi kontekst, bili puno manji nego sto jesu, a mi puno sretniji (ovdje ne mislim na mpo borbu, vec gluposti tipa sta ce selo mislit, jesam li debela, hocu li moci to napraviti ili cu ispati smotana.....)

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

premda nisam korisnica ovog podforuma (cure ), moram spomenuti koliko je oslobađajuće djelovanje mantre **be mi se

rado i često ju koristim, i baš mi nekako dobro dođe kad sam zabrinuta ili tjeskobna oko gluposti (odnosno p*zdarija, da bude u stilu )

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

**be mi se što ću 5 mj.živjeti s MM. roditeljima i što se neču moči ... kad god mi se da.
    Glavno da se **be za plodnih dana! :D

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,super stav,,neka malo humora i u nasim redovima....

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajme, tema za mene, Pinky legendo

**be mi se šta ko misli o meni

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Pinky ti si stvarno neviđena legenda, puna dobrih fora i osoba koja me istovremeno nasmije i rasplače svojim postovima.

Znaš draga milion puta kada pođem navečer pavati kažem sebi je** mi se hoću li imati djete više ili ne, hoću da živim, hoću da osjetim radost života jer u ovih nekoliko zadnjih godina itekako je te radosti falilo u našim životima. Nekada ta izreka je** mi se pali, osijećam se opušteno a nekada je mogu izgovoriti milion puta ali jednostavno ne pali, u srcu je još osijećaj tuge.

Ali u svakom slučaju nije je loše ponekad izgovoriti, bar na par dana se osijećati slobodan i bezbrižan i vidjeti da je život tu, da on prolazi i da stvarno treba bez obzira uživati u njemu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa
    "Valja napomenuti da psovka uz stilsku vrijednost ima i izrazito antistresno djelovanje
    Da je to istina, ja bih već danima bio u stanju blaženog Zena...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

autor knjige ima i svoj web site: http://www.thefuckitway.com a odrzava i tjedne programe u Italiji: http://www.thehillthatbreathes.com/p...k_it_weeks.htm (pa ima to i svoju cijenu )

PS: jako dobro (iz vlastite prakse) znam koliko *** ovo *** ono zna biti korisno (bas danas imam jednu takvu seansu koja traje i traje...), no
    ipak sam "klasicar" pa generalno preferiram mantre blize sanskrit originalima

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

"Valja napomenuti da psovka uz stilsku vrijednost ima i izrazito antistresno djelovanje
    Da je to istina, ja bih već danima bio u stanju blaženog Zena...
    a ja bi bila vec neki lagani buda, predmet obozavanja

ajme meni puno psujem

rekli bi pametniji ljudi: otisa mi vokabular pa umisto svih rici koristim jednu, dalmatinkama posebno dragu postapalicu

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa
    Znaš draga milion puta kada pođem navečer pavati kažem sebi je** mi se hoću li imati djete više ili ne, hoću da živim, hoću da osjetim radost života jer u ovih nekoliko zadnjih godina itekako je te radosti falilo u našim životima. Nekada ta izreka je** mi se pali, osijećam se opušteno a nekada je mogu izgovoriti milion puta ali jednostavno ne pali, u srcu je još osijećaj tuge.
    a roze moja, ko sto bi stare babe rekle: tako ti je ko i meni ... razumim te u potpunosti, ali vise ne znam da li da se smijem ili placem

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj nina09 prvotno napisa
    **be mi se što ću 5 mj.živjeti s MM. roditeljima i što se neču moči ... kad god mi se da.
    Glavno da se **be za plodnih dana! :D
    ovo je super :D :D :D

prije 3 god. sam živjela s roditeljima MM i to 5 god. :shock:
    eeee, da mi je ova pamet....

ma glavno da se ***be za plodnih dana

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a da umjesto hebanja probate vodit ljubav? Čuo sam da to daje bolje rezultate... :?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja imam drugu mantru bmk

pali

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa
    ja imam drugu mantru bmk

pali
    Ti si muškarac koji se skriva iza ženskog nicka!

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Bebel prvotno napisa
    Ja ću dodati i ovo:
    http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...na-majici.html

Ministar nam se odmah uznemiri čim nešto (ovih dana) ima veze s oplodnjom i sexom.
    skromni doprinos slobodi izražavanja....

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

snimatelj je legenda!

a jaca nam je nesto pod stresom ukinula joj se slobodna kava & sokic i jos 4 pored one 2 besplatne novine dnevno... boze nas sacuvaj

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Snimatelj je super, pitat ću ga da mi posudi majici da je malo pronasam po sjednicama parlamenta u ovoj našoj je**** državi od BiH.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a da umjesto hebanja probate vodit ljubav? Čuo sam da to daje bolje rezultate... :?
    Nemam jajovode pa ni jedno od navedenog neće rezultirati trudnoćom
    I ja se, češće nego što bih voljela, rješavam stresa psovkama

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno think pink

Pinky

... danas sam saznala da 'nema bebe', tj u isčekivanju sam spontanog pobačaja... zapravo je išlo ovako... GV se nije vidila i na kraju se beta sa 6800 smanjila na 6100 i današnji uzv je pokazao da 'nema bebe' i da se endometrij sa 16 mm smanjio na 12...horror... i taman kada smo trebeli dogovoriti 'što dalje' morao je na 'hitan sastanak', pa sam s MM čekala u hodniku s puno trudnica - how convinient - drž ondje stomak, drž tamo stomak... ali nisam zavidila, nekako je postojala neka 'nevidljiva solidarnost' onih trudnica prema meni uplakanoj na stolici... 'ko da su znale'... a ja sam malo, malo plakala... a MM je sjedio bespomoćno do mene... i bez obzira na njegovu veliku ljubav u tom trenu sam bila 'sama sa sobom' i plakala za malom točkom...

nije prošlo malo vremena i doktor me pozvao natrag, vidjevši mene s očima ko dva luka pokušavao je objasniti i ublažiti riječima situaciju

'ma znam doktore... sve ja razumijem i nemam ni truna sumnje prema vama, samo sam tužna'

... doktor je bio divan i rekao je da je samo pitanje dana kada ću ostati trudna... da je sve kako treba, pa čak i sada kada isčekuješ 'kada će sve to van'... kako sam u petak planirala godišnji rekao je da je bolje da sam tu (kiretažu najvjerojatnije neće biti potrebno raditi jer 'će otić samo od sebe') gdje me znaju i da ostanem do 11.8. a ja

-'znači na koncert U2-a i kući'
    dr:- U2??? eto vidiš, ma tako treba, ma na koji ideš? na prvi i drugi?
    ja:-na prvi drugi, tj drugi prvi... ma neee u pondjeljak
    dr:-... ma nemoj se brinuti.. vidiš ostala si trudna, sve je kako treba, a trudna ćeš ostat...

i prije nego što sam otišla iz ordinacije pitam:
    ' a doktore, idete li vi na koncert?'
    dr: idem na onaj u nedjelju

ne znam cure, ali bez obzira što bebača nema i tužna sam nema govora, ova trudnoća je pokazala da 'ide', da 'štima'... iskreno mislim da ćemo tu bebu napraviti do kraja godine, s mpo ili doma... fali mi MM, fali mi...hm.. da se vratimo na temu

... *** se jer toga nisam vidila ima 2 mjeseca.... i jedino zadovoljstvo je bio uzv, šalila sam se da će moje dijete bježat od električne četkice za zube

ne znam od kud mi ovaj crni humor, ali nekako ga imam... a ovaj down je opet neki up... mora biti! i biti će!

*** mi se za milinovića i smanjenje plaće i to šta mora nisam vidila, pas mater i sanaderu i njegovoj jahti, nek se nasuče na nekom rtu... nek se gone u rodno misto i pusićka i ostala garda koji bi sada još i izbore - ma zamisli! - pa da i to plaćam! i sram bilo javne službe koje su isplatili regres i božićnice i uskrsnice dok ja i milijun ostali nismo dobili ni *** od ovce na zvonce neg su nam isplatili plaću 'prema prometu', a državni promet?!

eto tako!

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

nu der.... u žena je 'sve slikovito', moš nazvat kako oš ali efekt je isti...

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

snimatelj je legenda!

a jaca nam je nesto pod stresom ukinula joj se slobodna kava & sokic i jos 4 pored one 2 besplatne novine dnevno... boze nas sacuvaj
    ... puh! dobro je, Jaca zna engleski.... to će valjat kada budemo pregovarali s MMF-om...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ogla, žao mi je
    za duh pa ako su mu i psovke pripomogle

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj aenea prvotno napisa
    Ogla, žao mi je
    za duh pa ako su mu i psovke pripomogle

... pomogla je pinky svojim duhom kao i svi ostali... ja sam samo dala svoj doprinos temi...

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

e ovo mi je trebalo!
    daklem:
    -jebe mi se što sam danas dobila stvari a sutra idem na more
    -jebe mi se što me je muž naživcirao
    -jebe mi se što sam se udebljala
    -jebe mi se što mi je kuća neuredna a večeras mi dolaze gosti
    -jebe mi se što mi prste smrde po ribi koju sam čistila
    -jebe mi se što mi sad i tastatura smrdi po ribi

hvala!
    p.s sad mi se stvarno jebe al imam stvari...e jebi ga
    osjećam se 10 kg lakša ovo, je najbolja tema u povijesti svih foruma

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

A joj Ogla žao mi je draga moja što se tako desilo a mogu ti poslati jedan ogromni i 5+ za optimizam. Drži se draga beba će doći sigurno a ja ~~~~~~~~~~ da to bude ubrzo.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ogla, carice, glavu gore, pozitiva maajka, glavno da se kreće.

A Pinky, pa konačno nešto puno duha na ovom forumu, treba nekad tugovati ali, brate, nekad nam stvarno treba i nešto ovako vatreno .

Snimatelj - bila mi je to jedina čista majica - CAR!!!
    budemo poslali RTL jedan email podrške snimatelju

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

hvala moderatoricama šta nisu editirale ništa

Ogla avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa
    hvala moderatoricama šta nisu editirale ništa

.. pa to su samo zvjezdice

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Re: think pink

Citiraj Ogla prvotno napisa
    Pinky

... *** se jer toga nisam vidila ima 2 mjeseca.... i jedino zadovoljstvo je bio uzv, šalila sam se da će moje dijete bježat od električne četkice za zube

ne znam od kud mi ovaj crni humor, ali nekako ga imam... a ovaj down je opet neki up... mora biti! i biti će!

*** mi se za milinovića i smanjenje plaće i to šta mora nisam vidila, pas mater i sanaderu i njegovoj jahti, nek se nasuče na nekom rtu... nek se gone u rodno misto i pusićka i ostala garda koji bi sada još i izbore - ma zamisli! - pa da i to plaćam! i sram bilo javne službe koje su isplatili regres i božićnice i uskrsnice dok ja i milijun ostali nismo dobili ni *** od ovce na zvonce neg su nam isplatili plaću 'prema prometu', a državni promet?!

eto tako!

potpisujem
    samo ja ***** nisam vidjela skoro 6 mj.
    i kako mi se ****

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

**be mi se za Milinovića
    **be mi se za nervoznu Jacu
    **be mi se za našu vladu koja **be nas
    i doslovno mi se **be a MM spava ko beba

A što se tiće ***anja i vođenja ljubavi, probali smo i jedno i drugo u ovih 11 zajedničkih godina i učinak je isti a to je da nema učinka nego nam trebaa MPO i Alebić

Laku noć svima

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ogla ja ti se divim! Sve sam ti več rekla

A ovaj topic je **ebeno SUPER!

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tema neće još dugo...malo se izguštajte, a onda ode pod lokot!

pazite da gušti ne pređu dozvoljenu granicu, 'kej?

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •