Nešto se bavim mišlju...hm..
Znate li možda postoji li neka teta koja bi samo kuhala za obitelj?
Onako, ne često, 1 - 2 puta tjedno?
Ima li netko tetu koja mu samo kuha (a ne čuva djecu još ili čisti stan)?
Nešto se bavim mišlju...hm..
Znate li možda postoji li neka teta koja bi samo kuhala za obitelj?
Onako, ne često, 1 - 2 puta tjedno?
Ima li netko tetu koja mu samo kuha (a ne čuva djecu još ili čisti stan)?
Zašto ne? To je samo stvar dogovora i naravno "sitnice" da pronađeš takvu tetu, čije kuhanje vam odgovara.
A kako da ju pronađem? Savjet?
Malo sam guglala pa ništa baš nisam našla...
Jedino da dam negdje oglas.
moja susjeda (dobrodržeća penzionerka) je kuhala ručak za još 2 para penzionera (u istom ulazu)
ne znam koliko su joj plaćali i kakav je bio konkretni dogovor, znam sam da im je svaki dan nosila ručak. kuhala je u svom stanu.
uglavnom su u pitanju bila variva
shiny, šaljem ti pp!
imam nekog za preporučiti!
E ja se sama preporučam.
Obožavam kuhati i kada bi mogla od toga živjeti,hm,razmišljam već dogo o pokretanju neke zalogajnice,ali po struci nisam kuhar i problem je.
Hm, i meni bi dobro došla jedna teta kuharica... Super ideja, Shiny
Tu i tamo kuham iz gušta, ali uglavom mi je to teška tlaka, pogotovo kad dođemo doma u 4, već i sama umirem od gladi, baš bih se rado bacila na nešto fino kuhano...
Tako da slobodno i meni šaljite preporuke
superx, ti se to ozbiljno nudiš?
znam jednu obitelj koja je imala tetu za kuhanje. bas kvalificirana kuharica je bila, majka troje male djece koja nije mogla ni htjela raditi u restoranima u smjenama itd. dolazila je triput tjedno pa kuhala i za dan unaprijed, petkom za vikend ako je trebalo kakve kolace ili sl odlicna ideja i super rjesenje za one kojima takvo sto treba.
P stvar je u tome što ja stvarno obožavam kuhati, kuham sve i uglavnom su svi zadovoljni, ne radim i intenzivno tražim posao, razmišljala sam i o otvaranju nekog mini cateringa baš te namjena, da možeš doći sa tupperwareom i natrpati ručak za obitelj, onako prava domaća jela, filane paprike, vaiva i sl, ali to je veliki rizik, pošto mi to nije stuka, morala bih otvoriti d.o.o. i zadovoljiti min. teh. uvjete, a to je komp treba prostorija s visokim stropovima hladne komore....
ako nekom treba za PGZ / Rijeku neka kaze imam preporuku