Jel zna netko di ima za kupiti vichy proizvoda.
konkretno me zanima određeni rooll on.
Bijeli je sa zeleni čepom piše na njemu
"treatment anti-transpirant 48h"
transpiration intense
Jel zna netko di ima za kupiti vichy proizvoda.
konkretno me zanima određeni rooll on.
Bijeli je sa zeleni čepom piše na njemu
"treatment anti-transpirant 48h"
transpiration intense
vichya ima u baš svakoj ljekarni.
također, ako trenutno nemaju na lageru, svaka ljekarna će ti naručiti bilo koji proizvod i možeš ga imati u roku dan-dva.
e to ne znam nažalost, ali sigurno je skuplji od "običnih"
kada sam ga ja kupovala bio je oko 70 kn..
je, bio je oko 70. meni je bio odličan - no definitivno ne vrijedi toliko. isprobala sam sve i svašta (jer sam od npr. nivee imala spaljenu kožu), tako da sad kao prvo mijenjam deziće, a kao drugo - slučajno sam kupila neutro roberts (bijeli sa zelenim čepom) - i mogu reći da jednako djeluje kao i taj vichy...
taj vichy roll on sam koristila dok nisam dosla do informacija oko aluminij klorohidrata, kojeg u tom dezicu ima masu. I ja preporucam neutro roberts ili ever shield od FLPa. Oboje bez aluminija
Taj roll on je koristio moj muž, ima nekih problema sa kožom i nevjerojatno da mu je samo taj odgovarao od silnih roll ona što je isprobao.
No izgleda da ga više nema za kupiti, zašto ne znam, bili smo u više ljekarni. Konkretno u ljekarni na početku Jurišićeve su rekli da ga više ne dobivaju.
Za Vichy znaju reći da više neće dolaziti i onda se opet pojavi nakon nekog vremena.![]()
E pa da i ja imam problema od svih koje sam oprobala dobijeb osip i svrđež čak i od kristalnog kamena a ovaj mi je ok.
NIš bum probala taj neutro roberts.
Jel čep onak svijtlo zeleni ili...
je, svijetlo zeleni je i piše GREEN FRESH.
ako i dalje budeš imala problema, probaj s nekim dezićem u kremi. ja sam jedno vrijeme i to koristila. ne sjećam se više kako se zove, no kupila sam ga u ljekarni u jurišićevoj, odmah blizu trga. imaju cijelu (skupu :/ ) liniju te kozmetike. nešto na biljnoj bazi.
inače ja mijenjam - i to uzimam obični (najjeftiniji) fenjal, garniere isto sa zelenim poklopcem, i sad neutro roberts. imam i neki bebe - taj ću nakon robertsa (zbog promjene). čula sam da je i on ok...
probala sam i u kremi i nije bilo ok
bum vidla sa neutro robertsom.
hvala na infu
I meni je taj vichyev bio dobar ali i malo preskup, pa sam isprobavala sa jeftinijima no nakon nekog vremena svi bi mi poceli smrditi.
Tek kada sam otkrila kristalni kamen od Bionsena preporodila sam se - ono, idem se tusirati jer znam da bi bio red a ne jer smrdim po znoju, nije skup (30 kn u DM-u), i moze se puniti voda 5 puta, tako da stvarno traje, moze se koristiti za cijelo tijelo jer je u spreju, dakle i za noge ili intimne dijelove, i ne sadrzi onaj aluminium...
Ja sam kupila Bionsen na špricu, bez aluminija, super je.
ja sam kupila ovakav u konzumu, jos ne znam sto da mislim o njemu![]()
za zimu je dobar...kad se ne znoji toliko.... inače užas....barem meni.... samo ostane ljepljivo ispod ruke a ne ubije mirise
svi ti dezići/roll on-i,/kreme bez aluminija su mi koma.... nijedan ne posluži svrsi a bar ja se,hvala bogu, ne znojim previše al eto,...ne pomaže...
jedina prava stvar koji sam slučajno otkrila (kad mi je nestalo mog roll-ona, je mm-ov od nivee...nema teoretske šanse da se nakon 12 sati znojenja na suncu nekaj osjeti...al hebiga, to je za muške :/ )
Vec sam na vise topica pisala o tome sto mi se dogodilo od raznoraznih dezodorana, a da su imali u sebi antiperspirant. Spasio me Uriage. Skup, ali efikasan. Tu ga nema pa koristim nesto drugo, puno jeftinije, uglavnom iz Bio-Bio tipa ducana.
Kaae ja ću se opet zahvaliti na savjetu za taj Uriage-ja sam spašena žena nakon ne znam više ni ja sama koliko isprobanih dezićai je skup i svi se čude da kaj nema kaj jeftinije,ali meni vrijedi svaku kunu...
uriage je skupa kozmetika, navodno odlična. koliko košta dezić?
sorciere ,od 105 do 117 kn-kako gdje..ali traje...ujutro se pošpricam i nema potrebe popravljati kaj tokom dana,a prije sam se morala 3-4 x dnevo brisati,prebrisavati,pa opet dezić itd... a da ne kažem da se mogu bez problema obrijati i odmah pošpricati...vjerujem da će se nekima činiti stvarno skup,ali ja se spasila i meni stvarno vrijedi svake kune..