Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Glavobolja uz menstruaciju

ivana_4 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Glavobolja uz menstruaciju

Zanima me da li se ikoja od vas susreće sa glavoboljom koja se javlja uvijek uz menstruaciju... Meni se to događa, par dana prije i za vrijeme menstruacije imam glavobolju, a nerijetko i nakon mensturacije. Da li je to možda povezano sa anemijom ili se radi o nečem drugom?

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni se zadnje dvije menstruacije događa da mi užasno pozli - vrtoglavica, skoro pa nesvjestica,... i onda nakon sat/dva dobijem menstruaciju.
    Ne znam od kud sad to i zašto. Idem ovih dana kod ginekologa da ga pitam.

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mojoj sestri je jedno vrijeme prije par godina bilo jako zlo i povračala je pola dana nego bi dobila M...doktor je rekao da su joj se zbrčkali hormoni...išla je vaditi na Rebro i imala je problema sa hormonima štitnjače...kad se to izreguliralo, prestala je povračati

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

redovito, nekoliko sati prije nego cu dobiti i prvi dan. zna me toliko bolit da mislim da cu povratit.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj mirnic prvotno napisa Vidi poruku
    redovito, nekoliko sati prije nego cu dobiti i prvi dan. zna me toliko bolit da mislim da cu povratit.
    Ima dr. objašnjenje?
    Ja idem sutra na UZV, pa onda izvaditi spolne hormone, hormone štitnjače i prolaktin.

Sandee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I ja imam glavobolje pred mengu, nekad cak i pravu migrenu s povracanjem. Ne bih rekla da je to nesto zabrinjavajuce, gledam na to kao na jednu od manifestacija pms-a.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mirnic prvotno napisa Vidi poruku
    Isto i kod mene.
    Liječnica - kumina kuma - rekla mi je da je o normalno zbog usporenja cirkulacije. A usporenje cirkulacije za vrijeme menstruacije zapravo sprječava prevelike odljeve krvi. Rekla mi je da si uzmem svakodnevno Andol 100, pogotvo stoga što mi je slaba cirkulacija inače problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •