Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 73

Tema: koji depilator koristite-koja firma

Datum pristupanja
    May 2007

Početno koji depilator koristite-koja firma

hocu da uzmem depilator---al ne znam koji su dobri--sta mi vi preporucujete-kako se cijene krecu....kakva imate iskustva s njim
    koliko dugo dlacice ne rastu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam Braun , a imala sam i Philips
    i to je sve slično
    a dlake se pojavljuju nakon mjesec dana ( na nogama)

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moj je Zepterov al je promašena investicija , dobar je on, al mi toliko dlačice poslije urastaju da je to strava! To mi se nikad ne dešava s voskom....

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imam i ja zepter preko 10 godina star, vec se mislim da bi ga trebala promijeniti jer nista ne smije trajati toliko dugo
    ponekad na moru koristim sestrine (da ne potezemo obje ) i ona uvijek ima neke najnovije i njeni me puno vise bole (ovaj moj uopce ne osjecam), ali nakon tih njenih, nekih satinele, i sl, noga bude stvarno glatka ko hrenovka, kao poslije voska. s mojim nikad nije tako lijepo.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Braun

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imam braun, tako tako, spor je i boli, možda su noviji bolji i imam jedan muzejski primjerak epilady, kupljen u Engleskoj prije 14 :shock: godina, on pak zaboravlja one sitne dlačice, ali čudo da još radi.
    I ja bih fini novi...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Braun Silkepil nekih 10 godina :shock:, na kraju je jadnik dušu ispustio. Sad imam Philips Satinelle 2 u 1.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ja imam braun silk epil, i uvijek su mi nakon njega urastale dlačice, dok nisam ovdje na forumu pročitala da i drugim curama baš zbog epilatora urastaju dlačice. I isprobala ja vosak nakon 100 godina, i ono dlačice stvarno više ne urastaju :shock: !
    Ako netko zna za neki epilator nakon kojeg mi sigurno neće urastati dlačice, rado bi kupila takvo čudo tehnike.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

koristim braunov epilator već godinama (nije neke najnoviji model al' šljaka ). njime 'obrađujem' noge, ruke, čak i bikini 8)
    ne rastu po dva tjedna uopće, onda narastu skroz svjetle tanke dlačice tek mjestimično... (no startala sam s depiliranjem svakih pet-šest dana, da bi došla do toga da svakih mjesec par puta prođem-tek tolko)

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    zbog epilatora urastaju dlačice.
    zaboravih spomenuti urastanje dlačica! jedina mana! (dogodi se ponekad)

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sa svojim idem i ispod pazuha, boooliiiiii ali je super kad prezivis

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Meni se urastanje dlačica dogodi rijetko, i to samo pokoja.Mislim da i to ovisi od osobe do osobe. Koristim philips satinelle, već 10g. i nedavno sam baš dobila novi, sa dodatkom za masažu( koštao je 200 i nešto kn u Interšparu). Inaće sam aparatom jako zadovoljna, dlake mi puno sporije rastu i rjeđe su!

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam ovaj najnoviji Philipsov Satinelle Ice i odličan je.
    Ima taj nastavak za led pa odmah i hladi + ugrađen nastavak za masažu kože kod depiliranja

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Erin ja sam platila ovaj philipsov 820kn u pevecu , kako je tebi došao 200kn :shock:

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ja sa svojim idem i ispod pazuha
    :shock:

svaka čast

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I ja sa svojim idem ispod pazuha. Prvi put nakon brijanja je koma koma. Dlačice moraju biti jako kratke. Ali već 2-3 put je super. Bitno je da dlačice ne narastu više od par mm jer onda nije podnošljivo uopće.
    Nego, kakav je taj nastavak za masažu? Jel to nešto super, ili samo tako zvuči?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

vosak sam koristila-isla kozmeticarki al mi to peglativno-volim sama
    a za vosak dlacice trebaju biti duze-moraju se puno pustati-pa me to nervira

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Erin ja sam platila ovaj philipsov 820kn u pevecu , kako je tebi došao 200kn :shock:
    išla i ja gledat kako takva razlika pa naišla na ovo

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala Arwen već mi je lakše

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    ... boooliiiiii ali je super kad prezivis

Braunov

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mislim da je stvar da kad se depilira voskom skida se površinski sloj kože, nešto kao piling pa zato ne urastaju...

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam imala Braun, sad ovaj phillips najjeftiniji, ali nisam s njim zadovoljna i gledam ga u dogledno vrijeme zamijenit.
    Ja s depilatorima idem ispod pazuha praktički od početaka depilacije, nisam nikad brijala.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Phillips.(ako se tako pishe..)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Braun

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja isto koristim Braunov. I meni je super. A proslijedila mi ga je sestra jer su njoj uzasno urastale dlake nakon koristenja istog. :?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni su urastale dlačice i nakon skidanja sa voskom tako da ja baš i ne primjećujem neku razliku :/

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Rowenta
    meni dlacice ne urastaju, probala sam ispod pazuha, ali ne ideeeeee.
    Bikini zona super, njezna glatka, ma divota....
    jos kako sam ja svijetle puti i nemam bas "cvrste" dlake, onda i kada porastu jos su svjetlije i tanje, i mnogo je bolje nego vosak.
    I izgledaju kao s reklame za vosak haha :D

Erin avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Ana :-) prvotno napisa
    Zato što je taj Satinelle ice skuplji i bolji ( i ja sam ga škicala, a kako mi stari satinelle nakon 10g još radi bilo mi je puno dati toliko). Ovaj je u Intersparu bija na akciji i cijena je bila 230kn. On nema taj ledeni nastavak, samo neki za masažu.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

zepter - nemam problema sa urastanjem a i ne boli tako strasno. sve u svemu - zadovoljna

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Braun silk epil eversoft

Ne urastaju mi dlačice, nisu ni sa prastarim modelom isto od Brauna, stvarno sam zadovoljna. Ali ne usudim se time čupati bikini zonu i ispod pazuha, probala sam jednom i boooli .

Vosak nisam nikad probala, to mi je čisti mazohizam.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

garant to urastanje zavisi od osobe do osobe a ne do aparata...hmmm---ja sam u sarajevu pa sam kontala to u robotu kupiti...

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A zašto ne kupite vosak onda? Onaj koji koriste u kozmetičkim salonima i kupite trake i mirne ste?
    Ja sam ga kupila sebi i prijateljici prije 2 godine i jako smo zadovoljne, jer se možemo počupati kada hoćemo i košta samo 10kn vosak.

Košta oko 230 kn.... i toplo preporučujem

Imala sam i aparatić, ali uh, ne bih više ni za živu glavu!

Eh da, a nije baš da moraju biti jako duge dlake, trebaju biti ono par milimetara.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A zašto ne kupite vosak onda? Onaj koji koriste u kozmetičkim salonima i kupite trake i mirne ste?
    Ja sam ga kupila sebi i prijateljici prije 2 godine i jako smo zadovoljne, jer se možemo počupati kada hoćemo i košta samo 10kn vosak.

Košta oko 230 kn.... i toplo preporučujem

Imala sam i aparatić, ali uh, ne bih više ni za živu glavu!

Eh da, a nije baš da moraju biti jako duge dlake, trebaju biti ono par milimetara.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam do sad išla kod kozmetičarke na vosak. Onda mi je to dosadilo pa sam probala sama doma ali nikad ne uspije kako treba. Sad namjeravam kupiti onaj novi depilator što se hladi u hladnjaku. Da li netko zna koliko košta kod nas?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja ga imam, ali on ti mora biti u zamrzivaču da se ta tekućina zaledi, košta 820kn i odličan je.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Ja sam do sad išla kod kozmetičarke na vosak. Onda mi je to dosadilo pa sam probala sama doma ali nikad ne uspije kako treba. Sad namjeravam kupiti onaj novi depilator što se hladi u hladnjaku. Da li netko zna koliko košta kod nas?
    Baš ga reklamiraju po novinama,da ga se ima pravo uzeti na probni rok od trideset dana i ukoliko nisi zadovoljna možeš ga vratiti.

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj tibica prvotno napisa
    Da li si koristila vosak onaj u aparatiću, znači baš onakav kakav je u salonima ili?
    Pošto sam ja prezadovoljna rezultatima...

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma ne, nego one trake na kojima je već vosak hladan. Inače mi je bio ok prije trudnoće ali sada ne mogu od trbuha baš do svih mjesta doći .

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ninaXY prvotno napisa
    Ja imam braun silk epil.
    i ja. Dlačice bi mi urastale neko vrijem , ali dužim korištenjem, to se prorijedilo.
    Zadnje 2-3 godine sam se ulijenila, pa ga više ni ne koristim....
    Depiliram se žiletom i fertik!

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam dugo imala philips satinelle, a prije 2 tjedna sam si kupila novi braun i razlika mi je ogromna iako kosta pun kufer, al ajde kolko dugo traju isplati se

recimo iako ga i ja koristim i za ruke i ispod pazuha, s novim boli puno puno manje nego sa starim

a sta se urastanja dlacica tice - obavezno, obavezno nakon depiliranja napravit peeling sa morskom soli - em ce koza bit gladja, em nece urastat (dovoljno ga je ponovit jednom tjedno)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ja sam dugo imala philips satinelle, a prije 2 tjedna sam si kupila novi braun i razlika mi je ogromna iako kosta pun kufer, al ajde kolko dugo traju isplati se

recimo iako ga i ja koristim i za ruke i ispod pazuha, s novim boli puno puno manje nego sa starim

a sta se urastanja dlacica tice - obavezno, obavezno nakon depiliranja napravit peeling sa morskom soli - em ce koza bit gladja, em nece urastat (dovoljno ga je ponovit jednom tjedno)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pujica, super savjet za sol, moram probat!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    Obicna kuhinjska sol? Sitno ili krupno zrno?
    BTW, moze li to sa soli i poslije depilacije voskom, meni jako urastaju dlake na potkoljenicama?

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

E to sam i ja čula da nakon depilacije treba napraviti piling, al onda si mislim neće li to previše nadražiti kožu?
    I još nešto, šta nije štetno čupati dlačice ispod pazuha? Nešto zbog lojnih žlijezda...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj suzyem prvotno napisa
    E to sam i ja čula da nakon depilacije treba napraviti piling,
    Meni svejedno to nikad nije pomoglo sto se urastanja dlacica tice.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj sbuczkow prvotno napisa
    Obicna kuhinjska sol? Sitno ili krupno zrno?
    BTW, moze li to sa soli i poslije depilacije voskom, meni jako urastaju dlake na potkoljenicama?
    ja imam greenland sol sa mentom i lavandom, nisam nikad koristila kuhinjsku, a peeling sam radila i nakon depilacije voskom kod kozmeticarke i stvarno mi nikad ne urastaju dlake

suzyem nece ti nadrazit previse kozu, malo pecka jer je sol, ali to je dobro jer i dezifincira, a poslije toga se namazes i super

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja imam greenland sol sa mentom i lavandom,
    Hvala! A gdje to uzimas?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

muller ili martimex

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Za piling je dovoljna kuhinjska sitna sol, pomiješati s vrhnjem i s tim napraviti piling (ovo samo za tijelo, nikako za lice). Ja piling radim prije depiliranja, jer mi je poslije koža nadražena pa me strah još i piling na to.

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jel probao tko Veet kremu protiv urastanja dlačica? Košta oko 50,00 kn, pa ne znam jel djeluje a ne bacaju mi se novci :/

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •