Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: psorijaza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ono sto je bitno je da si uredna prema bolesti, da se bolje izrazim da slijedis terapiju kako ti kaze lijecnik da se pogrucje ne prosiri..ono sto znam da jako dobro pomazu sunce i more te naftalan (ako mozes dobiti uputnicu od lijecnika)..također znam da utjece stres i problemi s funkcijom bubrega..imas i hranu koju treba izbjegavati kao sto je svinjetina, konzervirana hrana..ostalog se nazalost ne sjecam ali sigurno ce ti reci doktor (bliska osoba ima psorijazu)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj lore prvotno napisa Vidi poruku
    ono sto je bitno je da si uredna prema bolesti, da se bolje izrazim da slijedis terapiju kako ti kaze lijecnik da se pogrucje ne prosiri..
    A ja bih rekla baš suprotno, klasična medicina nema lijek za psorijazu i korištenje kortikosteroida koji ne liječe ništa, već samo prikriva bolest mi je besmisleno...ono što je kod mog supruga imalo konkretne rezultate jest veganska prehrana, homeopatski pripravci i minimaliziranje stresa.
    Posljednje uređivanje od Mondu : 01.07.2011. at 00:12

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    A ja bih rekla baš suprotno, klasična medicina nema lijek za psorijazu i korištenje kortikosteroida koji ne liječe ništa, već samo prikriva bolest mi je besmisleno...ono što je kod mog supruga imalo konkretne rezultate jest veganska prehrana, homeopatski pripravci i minimaliziranje stresa.
    možeš li mi dati malo više detealja? kome ste se obratili za homeopatiju i za smjer veganske prehrane. i ja sam sklonija tome nego kortikosteroidima

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

nahla hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •