-
Pozzdrav, Anamix, ja imam psorijazu od 12 godine,a sad mi je 23.mislim da je se necu nikad riješiti ,iako se potajno nadam da bi mogla nekim prirodnim putem (prehrana,trave , cajevi).imam je na vlasištu,malo po uhu,proslo lito sam je imala malo na laktovima i koljenima,ovo lito nemam.
primjetila sam da mi je mnogo bolje stanje kad ne jedem bijeli kruh,po mogucnosti da ga uopce ne jedem,da ima što više voca i povrca u prehrani.
Cevapi ,meso na tavi,brza hrana,cini mi se da sve to izbacuje toksine u organizam i na neki nacin izlazi na kožu.i valja piti samo vodu.pijem i caj od koprive koji uberem,zeleni caj,bijelu kavu popijem možda jednom mjesecno.pocela sam paziti kakvo meso kupujem.radije cu rjede kupovati meso ,ali kvalitetnije.
Anamix,sad neznam sto misliš pod tim "aktivna faza "? ja imam dvoje djece,trece je na putu.mala od 4 godine dobila je Jia,tako da sam imala dovoljno dobar razlog da pazim što djeca ,a i mi jedemo svaki dan.pojedu djeca i slatkog ,ali manje nego sto sam prije djelila.u trudnoci mi je stanje tak-tak,al kad rodim,jednostavno kao da sve podivlja.mislim da je to možda od slatkiša i keksa koje pojedem dok dojim,a toga se onda ne mogu zasititi.možda griješim,možda nije od toga.
pokušat cu sad nakon ovog djeteta drugacije,pa cu viditi dali mi je zbilja to smetalo.ako malo spavaš,i to ti može biti razlog ako podivljaju.Kreme;koristila sam Belosalic.bio mi je odlican ;sve bi nestalo,al bi se i vratilo.al ga nisam više htjela koristiti ,jer,sve te kreme kroz kožu ulaze u organizam i mogu stvarati još štete ,
tako da sam radije odustala i pokušavam sa prehranom.ja neznam dal sam ti što pomogla. ja mislim da ceš sa vremenom i ti skužiti što ti odgovara.Bitno ti je i to ,što su ti i drugi pisali,ne isplati ti se trošiti velike novce za psorijazu.Zagrebacki melem je odlican,tribala bi nekoliko stvari kombonirati za boljitak,mislim,nemože se ocekivati bolje mazajuci noge ili bilo koji dio tijela Zagrebackim melemom,a jedeš,neznam,cokolade, brzu hranu,gazirano .razumiš ?eto ,to su moja iskustva.e,sad draga moja,kako odluciš...al da je lako..nije..pozz
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma