Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
Broj telefona imam ne znam sada da li bih smjela toliko taj broj širiti morala bih ga pitati. Moja preporuka je da odete na Dolac, on je tamo čet., petak i subotu, tražite Ivana Bušića, ima dugačak stol uza zid. Stanete ispred lifta gore na vanjskom dijelu i on je desno uza zid, prodaje i razne žitarice, sjemenke, jabučni ocat... Visok je i jak, gorostas Sretno i javite!

S time da moram naglasiti da meni nije htio reći koji je sastav mješavine, meni nije sada to ni važno, isto tako tu mješavinu on nema gotovu, već treba čekati cca 2 tjedna, on mora vidjeti kožu koja ima problem i morate mu ispričati o čemu se radi.
Evo i ja da malo plačem o psorijazi. Imam ju od svoje 11 godine sada imam 25. U trudnoći mi je potpuno nestala ali nakon poroda vratila mi se u još gorem stanju. Probala sam sa fototerapijom koja mi i pomaže ali pošto nemam dopunsko plačam te terapije (postalo mi je preskupo). Željela bi probat piti taj čaj pa sad ako mi pomogne super. Inače nisam iz ZG pa mi nije jednostavno doć u ZG pa čekat dva tjedna na trave pa opet doć (benzin.....). Bilo bi super kad bi mogla dobit broj telefona da kontaktiram tog gospodina.