-
Biograd na moru-preporuka privatnog smjestaja
Htjeli bi tamo na more. Jel netko ima za preporuciti neki dobar smjestaj blizu one glavne gradske plaze, mislim da se zove Drazica. Za 2 odraslih i 2 djece
-
imam ja. ljudi kod kojih idemo već 3 godine za redom. divni su. imaju veliku kuću s apartmanima. ograđeno dvorište sa vrtom i parkićem za djecu ( 2 ljuljačke, pješčanik, igračke), ležaljke, mogućnost korištenja roštilja,
apartmani su čisti, uredni, imaju klimu, tv, sat, suđe u kuhinji, dobijete posteljinu i ručnike, stvarno je sve uredno i čisto
kuća je u blizini škole i vrtića tak oda ima 5 minuta hoda spustit se na plažu, ulica je mirna, susjede nit vidiš nit čuješ a i svi gosti su izuzetno dragi jer je su to većinom višegodišnji gosti koji su se zaljubili u Biograd kao i mi
http://www.kuca-miocevic.com/
Posljednje uređivanje od Lucas : 23.06.2011. at 16:22
-
To bi mi bila savrsena lokacija. A jel znas ovi apartmani sto pise za 2 osobe, vidim da imaju kauceve u dnevnim boravcima. Sta tu ne moze spavati jos dvoje ljudi? Jer imaju samo jedan za 4 osobe a taj je pretpostavljam zauzet
-
a mislim da bi bilo najbolje da im pošalješ mail pa sama pitaš, da se ne igramo rekla -kazala... neznam da je baš da bi se na ovom kauču u app 2 moglo spavati, tj, možda bi jedna osoba mogla prespavati (mi smo do sad bili u tome,ove godine ćemo u app1)
a za kauč u app1 neznam kako izgleda i dal se može prespavati (vjerovatno može ako je to kutna) ali oni ti svake godine nešto preuređuju, unapređuju, obnavljaju i tak....meni je najbitnije da su madraci noviji, čvrsti i da nemaju pernate jastuke
-
i da, ovaj app 2 ima malu terasicu na koju se izlazi iz spavaće, dok app1 ima terasu ispred ulaza u app pa smo se zato premjestili a i mrvicu je veći... što ne igra ulogu, i ono nam je bilo dosta,al mm je pušać pa si navečer sjedne na terasu dimit tak da mi bolje paše da dimi ispred app nego ispred spavaće
-
Jel netko bio u Loapru ove godine? Kako su cijene?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma