sam naslov je užasan znam,ali naprosto trebam neznam niti sama,vjerovatno koju riječ utjehe...dakle,opisati ću događaj najvjernije što mogu...Marta je ležala u autosjedalici jaje koja je bila pričvrščena na kolica ( jedini položaj u kojem želi biti trenutno)..Matija ( prijatelj) je sjedio na plastičnoj stolici kojoj su se noge počele savijati...nunao je MArtu u kolicima...dakle, njegov pad je trajao nekoliko sekundi i on je čvrsto držao ručku od kolica...i prevrnuo ih..Marta je spavala i probudila se , od šoka još uvijek predpostavljam.Kako ta stolica jaje ima ručku za koju držimo kada nosimo bebu u tome(nadam se da znate na što mislim) ta je ručka i bila u položaju za nošenje jer je preko nje bila gaza - Bogu hvala da je bila tako namještena. Marta nije ispala iz autosjedalice,bila je na boku a glavica je bila prislonjena na tu ručku ( neznam uopće kako to nazvati),plakala je ali se smirila kroz nekoliko minuta ( 5 max i nije bio jaki plač,ni blizu onome kada je imala grčeve) i ubrzo nastavila spavati..nije povraćala,zjenice joj nisu proširene,jede,išla sam ju okupati,nigdje ne reagira na bolove,dapače,smijala se cijelo vrijeme...to se desilo prije skoro pa 5 sati,sada je zaspala noćno spavanje,a ja još uvijek nemogu k sebi doći od šoka i od straha. Da li sam ju trebala odvesti doktoru?? Mislim,Matija je padao i gledao u nju, nije nigdje lupila sa glavicom, jer točno gdje joj je glavica pala nalazila se vrećica sa robom...dajte mi cure barem pozitivne vibre jer povraća mi se od muke i od straha.....