Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: beba stara 2 mjeseca je pala

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno beba stara 2 mjeseca je pala

sam naslov je užasan znam,ali naprosto trebam neznam niti sama,vjerovatno koju riječ utjehe...dakle,opisati ću događaj najvjernije što mogu...Marta je ležala u autosjedalici jaje koja je bila pričvrščena na kolica ( jedini položaj u kojem želi biti trenutno)..Matija ( prijatelj) je sjedio na plastičnoj stolici kojoj su se noge počele savijati...nunao je MArtu u kolicima...dakle, njegov pad je trajao nekoliko sekundi i on je čvrsto držao ručku od kolica...i prevrnuo ih..Marta je spavala i probudila se , od šoka još uvijek predpostavljam.Kako ta stolica jaje ima ručku za koju držimo kada nosimo bebu u tome(nadam se da znate na što mislim) ta je ručka i bila u položaju za nošenje jer je preko nje bila gaza - Bogu hvala da je bila tako namještena. Marta nije ispala iz autosjedalice,bila je na boku a glavica je bila prislonjena na tu ručku ( neznam uopće kako to nazvati),plakala je ali se smirila kroz nekoliko minuta ( 5 max i nije bio jaki plač,ni blizu onome kada je imala grčeve) i ubrzo nastavila spavati..nije povraćala,zjenice joj nisu proširene,jede,išla sam ju okupati,nigdje ne reagira na bolove,dapače,smijala se cijelo vrijeme...to se desilo prije skoro pa 5 sati,sada je zaspala noćno spavanje,a ja još uvijek nemogu k sebi doći od šoka i od straha. Da li sam ju trebala odvesti doktoru?? Mislim,Matija je padao i gledao u nju, nije nigdje lupila sa glavicom, jer točno gdje joj je glavica pala nalazila se vrećica sa robom...dajte mi cure barem pozitivne vibre jer povraća mi se od muke i od straha.....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja mislim da ce sve bit ok, da je neka ozbiljna ozljeda vec bi se vidjeli neki simptomi.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mislim da ce sve bit ok, da je neka ozbiljna ozljeda vec bi se vidjeli neki simptomi.
    puno ti hvala,,,sada spava i pokušavam joj napipati pontanelu a nemogu...ne znam zašto,mislim da sam negdje pročiala da se ispupči kod potresa mozga

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Fontanelu....nemogu ni pisati više normalno...

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ne brini, djeca su jača nego što se čini. I moj je u trenutku nepažnje padao s kreveta, kauča, iz krevetca, ali se nikada nije povrijedio. To se jednostavno događa. Ako nema povraćanja i gubitka svijesti, budi mirna.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

napipala sam fon. ima tamnu losicu pa ju teško primjetim,ali ima i puno,puno kosice....evo,spava kao anđeo,na leđima,rukice visoko iznad glave...

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni taj tvoj opis uopće ne zvuči strašno i teško da se i može nazvati padom. Mislim da si samo u šoku, što je logično. Ali da budeš mirnija, prati je dan-dva dok se ne uvjeriš da je stvarno dobro.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Ne brini, djeca su jača nego što se čini. I moj je u trenutku nepažnje padao s kreveta, kauča, iz krevetca, ali se nikada nije povrijedio. To se jednostavno događa. Ako nema povraćanja i gubitka svijesti, budi mirna.
    I mojih oboje su padali... Ako ti se po ponašanju dijete čini ok, ne brini.

zmea avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

I moj sin je pao s kreveta kad je bio tako mali.Bila sam u šoku kad sam napipala nešto mekano na glavi.To je bila kao neka mekana kvrga.Jako sam se uplašila i zvala doktora i on mi je rekao da ga pratim kako će se ponašati.Ako počne povraćati ili jako dugo spava,odmah treba doći na hitnu.Na sreću ništa od toga nije bilo.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Evo samo još malo podrške uplašenoj mami
    Nadam se da si ti u međuvremenu bolje,a za bebicu prema opisanom događaju
    i njenoj reakciji uopće ne sumnjam da je super.
    Znam kako ti je, i nama se je dogodilo slično, ali sa djecom se takve stvari dešavaju
    koliko god mi pazili...
    LP

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Rijetke su mame koje nemaju ovakvo iskustvo. Moj L je pao s kreveta u dobi od 4 mjeseca (nisam očekivala da je naučio okretati se na stranu). U toj dobi su još gumeni pa su ozbiljne ozljede rijetke. Sretno!

thegirl25 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja je ispala MM sa 3 tjedna, iskotrljala se na pod iz košare kojoj je pukla ručka.. koma jos se oporavljam od stresa a bilo je prije 15 mj. nakon toga sa 6 mj. ravno na glavu mi ispadne iz ruke u kadi, ja se poskliznula... prati je samo, ako se normalno ponasa nemoraš je vodit na rentgen bzvz... a koliko sad pada na glavu pa stalno jadna glava strada.. a to što se tebi desilo i nije pad ne brini...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ncimpric, samo da te pozdravim, mah-mah, ako me skužiš javi se na pp. . A i ako me ne skužiš...

Kaj se pada tiče, vjerojanto joj nije ništa. Kažem vjerojatno, jer siguran nitko ne može biti sto posto. Prati ju još sutra i ako je sve u normali, možeš bii mirna. Znam da je teško postići tu mirnoću, ja je ni s trećim nemam u takvim nekim situacijama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •