Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Beba od 11 mj. s 2 zuba...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Beba od 11 mj. s 2 zuba...

Imam bebu od 11 mj. koja ima samo 2 zubića (donje jedinice), pomalo sam zbunjena jer nema i drugih zubića, a starija djeca su mi u toj dobi bila poprilično zubata . Ima netko iskustva?

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Moj nećak je prvi zubić dobio sa godinu dana, sve je normalno jeo, zezali smo se da žvače kao krezuba bakica

Roditelji su se dosta brinuli, ali nisu našli uzrok tome. Sada ima lijepe i zdrave zubiće.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    Imam bebu od 11 mj. koja ima samo 2 zubića (donje jedinice), pomalo sam zbunjena jer nema i drugih zubića, a starija djeca su mi u toj dobi bila poprilično zubata . Ima netko iskustva?
    mala krezubica , nemam što pametno za reći, znam par slučajeva u kojima su djeca kasno dobila zubiće
    i nije to donijelo nikakve neuobičajene probleme

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

moj je prvi dobil zub s jedanaest i nekaj sitno, ali je uredno jel ono kaj je htio ( toga nije bilo puno) , ali je lijepo oglabal breskvu.

drugi klinci su mi dobili zube s 6-7 mjeseci, i jednako tolko su žvakali ( tj. nisu htjeli) ko i ovaj veliki

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mala od moje kolegice, 16 mjeseci stara, ima samo gornje dvojke. Od ostalih ni traga ni glasa.

vjestica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moja cura sa 11,5 mjeseci nema još nijednog zuba, čak ni naznake da bi mogao uskoro
    neki dan mi je čak neka žena rekla da bih je trebala odvesti pedijatru da pogleda što nema još zube

rekla sam joj samo da nema potrebe da se sekira, to je sve ok
    znam da je jedna mama tako zabrinuta otišla pedijatru, beba ima 1 g i nijednog zubsa, a pedijatar joj rekao gospođo zntae li vi ikoga da mu nisu nikli zubi

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sam da se nadovežem kažu da dete počne jako slinit prije nek krenuzubi, moj je počel slinit oko 3 mjeseca , a zabi samo 8 mjeseci posle

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i zara je prvi zub dobila tek s 11 mjeseci. drugi zub još kasnije... i tako, sporo su rasli, ali su zato i kasno počeli ispadati što mi je super (prvi zub joj je ispao malo prije 7. rođendana)

jelena, sve bebe počnu sliniti s 2-3 mjeseca, ne znam s čim to ima veze, ali nema sa zubima

MMK avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nama roditeljima nikada ugoditi, mi smo sa sedam mjeseci imali 6 zubića, sa osam mj. su počele oticati ( nabubrile ) donje petice, to je primjetila pedijatrica.
    Svaki zub smo dobro osjetili dok je narastao, a tek ove petice, još nisu nikle, muče nas već mjesec. Ne znam odkud petice, tako maloj bebici.
    Ja razmišljam, da je malo starija, kao vaše bebe, da bi se bolje nosila s tim.

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Moj mali je u roku mjeseci i pol dobio6 zuba i to poslije godine dana

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Eh, jeste me utješile . Vidim da nismo usamljeni slučaj dakle... Inače, moja Zana od sve djece najbolje sama papa i grize granu s ta dva zubića... Keks smaže za čas, kruh isto, a hranu joj ne miksam uopće. Za razliku od nje brat i sestra su joj prve zube dobili sa 4 mj., sa god. dana imali hrpu zubi i davili se s hranom

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    jelena, sve bebe počnu sliniti s 2-3 mjeseca, ne znam s čim to ima veze, ali nema sa zubima
    pa recimo moji baš ovi koji su dobili rano zube nisu slinili u toj dobi, ali tad kad je ovaj veliki bio tad se tak pričalo

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Damir je prvi zub dobio s 5,5 mjeseci, drugi 2 dana nakon prvog, i onda u idućih 4 mjeseca su narasla još 4 zuba, i to je to...zadnji, 6. zub po redu mu je izbio u 10. mjesecu prošle godine i tako to stoji, slini na litre već mjesecima, žulja desni s čim god stigne, al zubi nigdje, dolje dva i gore četiri i stoje bit će mi baš čudno kad dobije ostale

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Sve je to normalno, najstarijoj kćeri su prvi zubi izbili sa 6,5 mj do 1 godine ih je skoro sve imala a počeli su joj ispadati s 5 godina, sad još nije napunila 6 godina a već ima 3 izrasla trajna zuba. Malome su počeli izbijati sa 8 mjeseci, dok najmlađoj sad će još malo 10 mjeseci i nema još niti jedan a slini od drugo mjeseca kad je i doktorica "vidla" da bi skoro mogli.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mislim da smo rekorderi na ovom forumu. Vito je prvi zubić dobio sa 18 mj! Sa 2 godine ih je imao 6, a onda su brzo krenuli i ostali. Sad ima prekrasne zubiće, baš me zanima kad će mu početi ispadati.

SunčicaVŽ avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj winnerica prvotno napisa Vidi poruku
    O da...moji su stariji imali s godinu dana po 6 komada...a malena je prvi zubić dobila tek s 11 i pol...mislili smo da će bezuba slaviti prvi roćkas.. sad ima 2 godi i 5 mjeseci i 16 zubića...gornje jedinice i dvojke su istovremeno izašle--- 4 komada odjednom..

lidać2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mi smo navrsili 1god i imamo dva zubica,ostalima ni traga ni glasa...

ne opterecujem se time,po tome m je jos prava mala bebica...jedino me jos strah dati neke stvari da sama papa kada nema cime gristi...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moj stariji dobio prvi zubić sa 14 meseci

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj ciklorimer prvotno napisa Vidi poruku
    Moj stariji dobio prvi zubić sa 14 meseci
    a nika sa 12mj

Pravila pisanja postova