puntica, a zasto ne promenis pedijatra? Ja iskreno ne bih nikada pristala da o zdravlju mog deteta brine neko kome je ok uvodjenje sokica od rodjenja.
Ja jesam o svakakvim pedijatrima slusala do sad, ali za ovako nesto stvarno cujem prvi put.
puntica, a zasto ne promenis pedijatra? Ja iskreno ne bih nikada pristala da o zdravlju mog deteta brine neko kome je ok uvodjenje sokica od rodjenja.
Ja jesam o svakakvim pedijatrima slusala do sad, ali za ovako nesto stvarno cujem prvi put.
Posljednje uređivanje od lady.x : 12.10.2011. at 15:31
kako sam i prije rekla, različita su nam i stajališta i gledišta.
ti ne bi bila kod pedijatrice koja od rođenja preporuča sokiće, a ja ne bih bila kod one koja to čini i sa navršena 4 mjeseca.
jer mislim da nisu dovoljno educirane o tome.
zapravo, ne bih mijenjala pedijatricu ako mi je u svim drugim stvarima "sjela", a o ovome ne zna onoliko koliko mislim da bi trebala znati.
lady, mi ovdje ne plašimo mame da će se djetetu dogoditi ovo ili ono ako krenu ranije.
mi se trudimo govoriti činjenice.
nijednome djetetu se neće ništa dogoditi ako je jednom nešto probalo.
i mislim da znamo utješiti uplašenu mamu.
ali, početak dohrane prije no što je dijete zrelo, jednostavno nije dobro.
i ne razumijem što znači "bez posljedica".
kakve posljedice može imati dijete od 6 mjeseci?
pa to će se vidjeti kasnije.
ok, možda misliš na akutna stanja tipa povraćanja, osipa ili slično... ali vjeruj mi da je to najmanje zlo koje se djetetu ože dogoditi.
nisu alergije jedina tegoba koju hrana može prouzročiti.
nezrelost probavnog sustava da apsorbira hranu, opterećuje sve organe, nije to teško za shvatiti![]()