meri lu, iskreno, naslov topica je "sokići i kašice s 3,5 mjeseca!?"

Kada neka mlada mama dodje na topic na kojem je postavljeno takvo pitanje i procita "mama zna najbolje" u takvom kontekstu protumacit ce ga identicno kao i ja i jos neke forumasice.

Tvoj post je bio napisan u takvom tonu, a to je da ti znas sto je najbolje za tvoje dijete i da mu ti kuhas domace povrce, a kada nemas dostupno svoje domace onda kupujes kasice.

Slazem se s tobom u tom dijelu ali ne kada je u pitanju dijete od 5 mjeseci ili ne daj Boze jos mladje (konkretno u naslovu je 3,5 mj).
Dakle definitivno NE dohrana prije 6 mjeseci zivota, ne zbog pomodarstva ili nekih fensi razloga nego zato sto djetetov probavni sustav nije spreman na takvu vrstu hrane pa da je neznam kako zdrava i "sigurna".
Na to sam ja mislila kada sam odgovarala na tvoj post.

A za sve one koji krenu s nadohranom prije nego je to potrebno smatram da je to sopanje a jadno dijete se ne moze obraniti i to moje misljenje nitko ne moze promjeniti, nikakvim argumentima. (ne mislim ovdje na tebe i tvoju bebu)

S obzirom na ovaj tvoj drugi post pretpostavljam da nisi mislila na svoj slucaj kada si prvi post pisala (sto se tada nije moglo iscitati) ovim ti se putem ispricavam zbog moje krive interpretacije i posta koji je njena posljedica.

Eto, svi koji ce citati moj post ubuduce neka znaju u kojem je kontekstu pisan