Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Vene na vagini

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mary lu prvotno napisa Vidi poruku
    trampolina, baš mi je drago čuti da je sve nestalo. Moje vene su sve dalje i dalje sve izraženije i izgledaju užasno Moram izdržati još 2 i pol mjeseca, nisu ti smetale kod poroda?
    Imala sam dogovoreni carski, meni ništa nije smetalo

Ma i meni su bile užasne, i ona kraj vagine i ona na gu.ici, a najgore su bile one na desnoj potkoljenici. Ali ponavljam, više nigdje ništa, nepuni mjesec poslije poroda. Možda je bitno u cijeloj priči da su mi na uzv vidjeli da su vene dobrog elasticiteta, pa je i dr. pretpostavio da će se stanje popravit nakon poroda.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Vi ste se seksali u trudnoći

Ja sam u ovoj bila k'o Jeremija

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj trampolina prvotno napisa Vidi poruku
    Vi ste se seksali u trudnoći

Ja sam u ovoj bila k'o Jeremija
    Što to znači?

Seks u trudnoći je sjajan... ah... ali su u ovoj bolovi tih vena ili čega već poslije užasni

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

uh, bed - bila na depilaciji i kaže kozmetičarka "joj, kako su iskočile vene" a ja ono zaboravila sam da će to vidjeti cura. kad sam se tuširala, idem vidjeti jel ima ostataka voska i vidim tu venu užas!!! kao grozd neki, ta cijela usna deformirana! neću više gledati, na šta će to ličiti do poroda?!

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

podižeeeeem...vidim/čitam da me to mučilo i u prvoj trudnoći samo dosta kasnije nego sada...
    prva mi je iskočila već sa 16tt, evo danas je kazin,ko da su me obadi izboli u gospođu...
    gaćice me režu i imam feeling da radi njih boli...i skužila sam da zaboli/osjetim pritisak kad ustanem nakon duljeg sjedanja...

dobila sam samo 3kg,nikakvih drugih smetnji nema,vježbam (s utezima)...ginić reko da to ne smeta i da nastavim....
    ovih sam se dana doduše dosta naradila radi rodjendana od curke (na nogama bila u kuhinji do 1h ujutro), jučer nebrojeno puta (još i trčeći) prešla stepenice pa se sve mislim nije li to ipak doprinjelo... nigdje mi drugo ne naotiču ( ni zglobovi),samo te vražje vene na usminama...

sad se pitam pa što će biti do termina ako je već sad ovako...
    nekako mi se hepan/heparin ne maže po gospođi,što može od alternative? jeli masaža pomaže ili je to kontraindicirano?
    Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 10.08.2015. at 23:40

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •