sretna35, ono što je meni pravilo problem...dvije stvari

ne smije biti više od 300 znakova (i to s razmacima - meni je to puno prektratko) - pišite u wordu pa koristite opciju brojanja riječi, ako ste jako rječiti (ja jesam, pa nikako da skratim na manje od 300 znakova bez razmaka)

i drugo, nakon što bi browsala sliku s računala, zaboravila bih stisnuti upload

dakle...stisnete browse, odaberete sliku..stisnite upload
i tekst manji od 300 znakova bez razmaka... i onda će vas pustiti dalje

...i da ajmo, još razglednica...

ne trebaju biti samo priče sa sretnim završetkom....ili s bilo kakvim završetkom...
čudesna obitelj ste i vi i VM...(pa i onda ako ste odlučili odustati, ako ste odlučili posvojiti, ako se još borite i ne vidite kraj...)
stavite razglednicu vaše obitelji kakva je sada, a ako/kad uspijete...stavit ćete svoju novu razglednicu sretnog završetka

kampanja želi pokazati koliko nas ima, kako smo različiti, kako se različito nosimo s problemom...
pružiti podršku kroz različite primjere svima ostalima...da se ne osjećaju sami na svijetu...kakvu god odluku donijeli
to nije kampanja o sretnim obiteljima i ivf djeci
ovo je kampanja o čudesnim obiteljima, o svakoj 6. obitelji...o svakome od nas...

kad stavite miš na hr zastavu, prije nego kliknete...kaže slijedeće...

Ako ste iskusili probleme s plodnošću, pošaljite nam svoju priču. Ako prolazite postupke medicinski potpomognute oplodnje, od indukcije ovulacije, inseminacije do IVF-a i ICSI-ja, vaša priča (anonimna ili otvorena) donijet će zračak nade.

Ako ste začeli spontano, nakon postupka i/ili nakon nekoliko godina pokušavanja, vi ste također posebna obitelj. Ako je vaše ostvarivanje obitelji uključilo donaciju gameta ili ste usvojili dijete, molimo vas da podijeliti svoju priču s nama.

Ako ste vi i vaš partner odlučili se ne podvrgavati postupcima ili drugim mogućnostima ostvarivanja obitelji, ili ako su postupci bili neuspješni, a vi vodite ispunjen život bez djece, molimo vas pošaljite vašu poruku ljubavi i sreće jer je takva poruka i više nego potrebna.

eto, dakle vrijedi za sve nas...napišite svoju priču