Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Čudesne obitelji

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Čudesne obitelji

Drage moje i dragi moji,

na vrhu stranice našeg foruma nalazi se novi banner Fertility Europe-a ''Čudesne obitelji''.
    Radi se o projektu koji je pokrenula organizacija Fertility Europe u suradnji sa svim svojim članicama- udrugama iz raznih zemalja, između ostalog i udruge Roda. Projekt je nazvan Special Families Campaign a mi smo ga preveli kao Čudesne obitelji.

Radi se o prikupljanju priča Čudesnih obitelji- svih onih koji su se borili sa neplodnosti i uspjeli postati roditelji, svih onih koji su posvojili svoje anđele ili ih uspjeli dobiti na bilo koji drugi način ali isto tako i onih koji su odustali od pokušavanja te odlučili soj život provesti bez djece- i oni su Čudesne obitelji.
    Pozivamo vas da kliknete na banner koji će vas odvesti na stranicu Fertility Europe-a, tamo odaberete hrvatski jezik te napravite vašu ''razglednicu''- kratku priču koja može biti i anonimna a poslužit će kao nada svima nama koji se još uvijek borimo i pokušavamo. Što više priča na jednom mjestu, to više nade za sve one koji svoju borbu još prolaze.
    Sve upute kako kreirati razglednicu nalaze se na njihovoj stranici kada kliknete na banner.

Za sada imamo jednu priču, nadam se da će ih uskoro biti još puno puno!!!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja ne vidim te bannere, valjda je muž to makao, pa može li link?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imamo 4 predivne razglednice u našoj galeriji, hvala onima koji su ih napravili
    Ajmo ih napraviti još, svaka priča je posebna i svaka nam daje dodatnu snagu za dalje

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

pričekat ću da se moje curke rode pa napraviti.
    nema nekog vremenskog ograničenja, zar ne?

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nema.................... za skori susret Pinky

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajme,prekrasno...i ja bih tako rado napravila jednu razglednicu..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

gabi, di se mpgu vidit naše razglednice? evo ja švrljam po njihovom site-u i ne snalazim se...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pinky kad klineš našu zastavu otvori ti se brazac, a i link na National gallery - tu su razglednice

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

http://specialfamiliescards.fertilit...eu/hrv/gallery

evo, ovdje su razglednice, stisnite na "more postcards" i još jednom na "more postcards" pa ćete vidjeti gotovo sve.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jesmo!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ima li neki rok za kreiranje razglednice? Treba mi pol sata da se digne jedna stran

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Frka mislim da određenog roka zapravo nema.
    Inače, sve su redom krasne i ima ih sve više!

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala,tonili! Mrzim ovaj mm-ov i phone - svaki put nesto zaribam...(p.s. preslatki ste na razglednici)

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

poslali

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Predivne razglednice .... Nadam se da ćemo uskoro i mi moći staviti svoju

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zbilja prekrasne razglednice . I ja ću jednom tu napisati svoju razglednicu, kako god bilo, pa makar i o čudesnoj obitelji mene, mm i našeg psa .

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    Zbilja prekrasne razglednice . I ja ću jednom tu napisati svoju razglednicu, kako god bilo, pa makar i o čudesnoj obitelji mene, mm i našeg psa .
    X

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Marnie, i mi ćemo pisati i slati slikice s našim bebicama...jednom...
    Kiara79

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ajme, ovo je predivno! nadam se da ću i ja jednog dana napisati razglednicu...

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    X od riječi do riječi

hoćemo još razglednica ... pozdrav svim čudesnim obiteljima, i onima koje će to jednom postati

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ajmo ljudi, možemo mi i bolje
    Zaista nije teško - rečenica, dvije i to je to.

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja pišem i pišem ko manijak i onda mi ne upamti i ne objavi rzaglednicu (informatika mi baš i nije jača strana)

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

sretna35, ono što je meni pravilo problem...dvije stvari

ne smije biti više od 300 znakova (i to s razmacima - meni je to puno prektratko) - pišite u wordu pa koristite opciju brojanja riječi, ako ste jako rječiti (ja jesam, pa nikako da skratim na manje od 300 znakova bez razmaka)

i drugo, nakon što bi browsala sliku s računala, zaboravila bih stisnuti upload

dakle...stisnete browse, odaberete sliku..stisnite upload
    i tekst manji od 300 znakova bez razmaka... i onda će vas pustiti dalje

...i da ajmo, još razglednica...

ne trebaju biti samo priče sa sretnim završetkom....ili s bilo kakvim završetkom...
    čudesna obitelj ste i vi i VM...(pa i onda ako ste odlučili odustati, ako ste odlučili posvojiti, ako se još borite i ne vidite kraj...)
    stavite razglednicu vaše obitelji kakva je sada, a ako/kad uspijete...stavit ćete svoju novu razglednicu sretnog završetka

kampanja želi pokazati koliko nas ima, kako smo različiti, kako se različito nosimo s problemom...
    pružiti podršku kroz različite primjere svima ostalima...da se ne osjećaju sami na svijetu...kakvu god odluku donijeli
    to nije kampanja o sretnim obiteljima i ivf djeci
    ovo je kampanja o čudesnim obiteljima, o svakoj 6. obitelji...o svakome od nas...

kad stavite miš na hr zastavu, prije nego kliknete...kaže slijedeće...

Ako ste iskusili probleme s plodnošću, pošaljite nam svoju priču. Ako prolazite postupke medicinski potpomognute oplodnje, od indukcije ovulacije, inseminacije do IVF-a i ICSI-ja, vaša priča (anonimna ili otvorena) donijet će zračak nade.

Ako ste začeli spontano, nakon postupka i/ili nakon nekoliko godina pokušavanja, vi ste također posebna obitelj. Ako je vaše ostvarivanje obitelji uključilo donaciju gameta ili ste usvojili dijete, molimo vas da podijeliti svoju priču s nama.

Ako ste vi i vaš partner odlučili se ne podvrgavati postupcima ili drugim mogućnostima ostvarivanja obitelji, ili ako su postupci bili neuspješni, a vi vodite ispunjen život bez djece, molimo vas pošaljite vašu poruku ljubavi i sreće jer je takva poruka i više nego potrebna.

eto, dakle vrijedi za sve nas...napišite svoju priču

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo i mi poslali

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

thanks to BHany i ja uspjela

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Razglednice su pre, prekrasne...evo čitam ih i plačem, i strah me da ja nikada neću napisati jednu ovakvu sa sretnim krajem...

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mury, draga, hoćeš! Možda je put trnovit i dug, al zato te na kraju puta čeka ljubav do neba....

Jolly avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

divna ideja!!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

prekrasne su razglednice! saljem vibrice da bude sto vise i vise lijepih prica <3 mislim da je divna ideja ovaj nacin potpore

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

woooohoooo uspjela sam!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Podižem temu- imamo 28 prelijepih razglednica
    A ima nas puno više- zato vas sve pozivam da odvojite par minuta vremena i napravite razglednicu- kao što je bHany rekla- to nisu samo obitelji koje su dobile djecu, to smo svi mi, svi smo mi čudesne obitelji...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje i dragi moji,

na vrhu stranice našeg foruma nalazi se novi banner Fertility Europe-a ''Čudesne obitelji''.
    Radi se o projektu koji je pokrenula organizacija Fertility Europe u suradnji sa svim svojim članicama- udrugama iz raznih zemalja, između ostalog i udruge Roda. Projekt je nazvan Special Families Campaign a mi smo ga preveli kao Čudesne obitelji.

Radi se o prikupljanju priča Čudesnih obitelji- svih onih koji su se borili sa neplodnosti i uspjeli postati roditelji, svih onih koji su posvojili svoje anđele ili ih uspjeli dobiti na bilo koji drugi način ali isto tako i onih koji su odustali od pokušavanja te odlučili soj život provesti bez djece- i oni su Čudesne obitelji.
    Pozivamo vas da kliknete na banner koji će vas odvesti na stranicu Fertility Europe-a, tamo odaberete hrvatski jezik te napravite vašu ''razglednicu''- kratku priču koja može biti i anonimna a poslužit će kao nada svima nama koji se još uvijek borimo i pokušavamo. Što više priča na jednom mjestu, to više nade za sve one koji svoju borbu još prolaze.
    Sve upute kako kreirati razglednicu nalaze se na njihovoj stranici kada kliknete na banner.

dižem cure s molbom i pozivom da se svi koji se osjećate kao posebne/ćudesne obitelji uključite u ovu kampanju te da napišete svoju razglednicu

a evo i link:

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

evo, ovdje su razglednice, stisnite na "more postcards" i još jednom na "more postcards" pa ćete vidjeti gotovo sve.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Poslali smo i mi!!!

Divna ideja!
    Svima koje jos niste uspjele zelim da vrlo brzo posaljete svoju razglednicu sa sretnim zavrsetkom
    Posljednje uređivanje od bebomanka : 06.01.2012. at 17:59

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

evo još jednom galerije razglednica koje su hrvatski pacijenti - neplodni parovi ispunili virtualno i postali.

Ovaj projekt je aktivan i podržava se u 20 europskih država u kojima pacijenti popunjavaju svoje razglednice i postaju online, pogledajte hrvatske primjere razglednica i napravite i vi svoju razglednicu, anonimno, neanonimno, s punim imenom i prezimenom ili s inicijalima, sa stvarnom slikom ili jednom od ponuđenih ovdje:
    http://specialfamiliescards.fertilityeurope.eu/hrv

HVALA VAM ŠTO PODRŽAVATE OVU AKCIJU! NEKA VIDE SVI DA NAS IMA, NEPLODNOST JE NAŠA STVARNOST, ONA POSTOJI NE SAMO UNUTAR NAŠA 4 ZIDA, ONA POSTOJI KOD SVAKOG 6. PARA FERTILNE DOBI...... ona postoji kod vas..... AJMO OSVJESTITI NAŠE HRVATSKO DRUŠTVO O TOME.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

slatko....jooj

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Eto stavila i ja razglednicu, mada još uvijek nemamo sretan kraj...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Amyx

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku

evo još jednom galerije razglednica koje su hrvatski pacijenti - neplodni parovi ispunili virtualno i postali.

Ovaj projekt je aktivan i podržava se u 20 europskih država u kojima pacijenti popunjavaju svoje razglednice i postaju online, pogledajte hrvatske primjere razglednica i napravite i vi svoju razglednicu, anonimno, neanonimno, s punim imenom i prezimenom ili s inicijalima, sa stvarnom slikom ili jednom od ponuđenih ovdje:

HVALA VAM ŠTO PODRŽAVATE OVU AKCIJU! NEKA VIDE SVI DA NAS IMA, NEPLODNOST JE NAŠA STVARNOST, ONA POSTOJI NE SAMO UNUTAR NAŠA 4 ZIDA, ONA POSTOJI KOD SVAKOG 6. PARA FERTILNE DOBI...... ona postoji kod vas..... AJMO OSVJESTITI NAŠE HRVATSKO DRUŠTVO O TOME.

Podižem ponovo molbu za uključivanje u kampanju Čudesne obitelji.
    Početkom srpnja u Istanbulu na ESHRE kongresu predstavljen je Wall od hope sa stotinama razglednica iz većine europskih zemalja- slike će biti dostupne na Rodinom fejsu ovih dana.
    Uključite se svi vi koji još niste da povećamo svoju nacionalnu galeriju i da imamo što više predivnih razglednica!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo stavila sam, amyx mislim da ćeš brzo promjeniti svoju priču

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Vidjela slike - divne su!

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dodali smo svoju razglednicu.

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ah tako ponosna i sretna pišem razglednicu (sa mrvicom na ciki) i objavim...ajme greška

ali nema veze...ipak sam to ja i moja čudesna obitelj

Lua avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

I mi smo napisali razglednicu ....dok frajer tako bezbrižno spava....

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Evo stavila sam, amyx mislim da ćeš brzo promjeniti svoju priču

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje i dragi moji,

dižem..... ima nas mnogo, ima nas koji smo čudesna obitelj..... pa ako pogledate gore logo to smo svi mi, oni s djecom, oni bez, oni s pesom, zato pišite, javite se i objavite ovdje svoju razglednicu o vašoj čudesnoj obitelji:

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Svaki put iznova čitam razglednice i svaka me rasplače, zaista su naša mala dječica, čudesna dječica i mi svi skupa čudesne obitelji.

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i od srca ~~~~~~~~~~~~ za sve one koji se bore za svoja male ljubavi, da ih ruke mame i tate što prije zagrle.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imamo prekrasnih novih razglednica, jedna ljepša od druge

Ajde cure tko još nije neka napravi svoju!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jesam
    Konacno

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove