-
jaka upala uha?
Marlena kuri vec 4 dan,bilo je i preko 40.Doktorica kaze jaka upala oba uha i sad pijemo klavocin.
Recite mi vasa iskustva jel antibiotik pomogne i da li jos nesto mogu uciniti ili davati da pomognem. Skoro uopce ne jede.
-
Kod upale uha je jako važno ako curi nos kapiti ephedrin kapi u nos po 2-4 kapi tri puta na dan i često ispirati nos sterimarom ili nečim sličnim.Ni slučajno kapiti u uši ulje ili nešto slično.Ovo su upute dječječ ORL doktora!
-
Potpisujem ifi.
U uši ništa ne kapati ako dr nije propisano, i redovno čistit nosić.
Ako jako boli možete dati sirup paracetamola (Lupocet, Panadol baby) svakih 6 sati, prema težini djeteta (10 mg/kg u jednoj dozi).
-
cure jako sam uplasena
5.dan jos uvijek temperatura oko 40, nakon pliceta padne najmanje do 38,5 pa onda nakon par sati do 40. Popila je tek trecu dozu klavocina.
Nadam se da ce djelovati ubrzo.
Jel itko imao tako dugo visoku temperaturu. Leukociti su normalni.
-
Ne mora biti da je temperatura od upale uha,može biti uz upalu uha i viroza,moja Dora je na jesen ravno 10 dana imala temperaturu 40 pala bi na 39.5 i opet bi narasla sve do 41.Svako drugo veče smo je vodili u Klaićevu da joj nadgledaju krv i mokraću i sve je bilo ok,doktori su rekli da je Zg pun te viroze!Nadam se da je bolje,javi
-
Evo javljam se napokon.
Marlena je kurila oko 40 punih 6 dana
60h sati nakon antibiotika temp je pala na 38,pa nakon jos 12 sati skroz na normalu. Umrli smo od straha al sad je sve OK.
Evo ako nekog zadesi da zna da je i to moguce.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma