Ne znam odakle počet i tražiti savjet ali evo ukratko:
moje dijete je upisano u cjelidnevni boravak jedne OŠ u Splitu. Dva puta su mi to javili i potvrdili iz škole, međutim pozvali su me na razgovor i rekli kako je moje dijete preživo i da nije dobro da ide u cjelodnevni. ! Ok, je, živ je, u vrtiću smo imali problema jer je prije godinu ipo bio neposlušan, pa se tu umiješala i famozna psihologinja koja mi od tada nastavlja zagorčavati život i napuhivati sve u vezi mog djeteta! Čak su se i same tete čudile šta je ona to dijete uhvatila na pik, a on nije izuzetak niti poseban problem. Svakako očito je razmienila iskustva sa psihologinjom u školi ali ja nemam izbora, nego upisati dijete u produženi boravak! Sada ne znam šta mogu učiniti jer je sve to naravno rečeno, ništa nema na papiru a ja sam naprosto užasnuta kako se postupa sa djecom, sa ljudima, kao sa stvarima! Da su nam bar dali šansu jer se moj malac promijenio, sazrio ... ali ne, valjda će ga vječno biti glas ˝neposlušnjaka˝ - a to nitko ne želi.
Eto ako imate koji savjet, nešto šta da uradim, jer uopće ne mogu razmišljati racionalno ...