Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: LJetovanje na Braču

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno LJetovanje na Braču

Dobar dan,cure.
    pisem vam iz BiH i toliko puta do sad sam nalsa odgovore na svoja pitanja na ovom forumu(doduse,ne na ovom pdf-u)
    dakle, moj muz i ja bi sredinom jula na ljetovanje.i gdje drugo ,nego u HR,kod ansih susjeda!
    dakle,voljeli bi na Brač.posebno da vidimo Bol,ali ja preko neta nista ne mogu da nadem

ima li neko nesto tamo da preporuci? vec me hvata nervoza da necu nista naci,a ne usuđujem se ici onako,bez rezervacije...

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tuzna jesi uspila nac sta?
    evo ti jos jedan link:
    http://www.apropos.hr/hr/destinacije/otok_brac

J
    e li te zanima smjestaj u Bolu ili bi bilo gdje pa onda na izlete po Bracu?
    Jer uz Zlatni rat ima jos puno toga sta vridi pogledat

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Brač je prekrasan! Mi već nekoliko sezona ljetujemo na tom otoku.

Zadnje dvije godine smo u Supetru, a ljetovali smo i u Sutivanu.Sutivan je malo mjesto udaljeno oko 7 km od Supetra,mirno, baš za odmor. Tamo još nema hotela (barem nije bilo dok smo mi bili) i sve je apartmanski smještaj.Internetska stranica njihovog mjesta je super uređena, jer se točno vidi položaj kuća s apartmanima i sve potrebne informacije. http://www.sutivan.hr/turizam_smjestaj.htm
    Malo pogledaj, možda nešto nađeš što ti se sviđa.

Supetar je isto super, more je čisto, sve je blizu, mi smo našli idealan smještaj, jer je odmah na plaži.

Što se tiče Bola, tu smo dva puta išli na cjelodnevno kupanje (na Zlatni rat), ali je užasna gužva. More je stvarno prekrasno, bistro, ali je voda malo hladnija.
    Sve zavisi što volite.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •