-
Prvo sredi proritete, jasno da treba brinuti za obitelj ali ipak si i ti moras zauzeti visoku poziciju, moras ponekad udovoljiti i sebi. Ako si ti isfrustrirana i nesretna tesko da ce ti djeca biti sretna. Nadi ispusni ventil, dal je o vristanje u jastuk, trcanje po sumi ili neke mirnije aktivnosti tipa strikanja ili izrade goblena, to je samo na tebi, ovisno sto volis. Moras odvojiti vremena za sebe, ne mora tvoja obitelj zbog toga ispastati, kad napravis ono sta ti je bitno, nahranis ih, pospremis...onda im svima zajedno lijepo kazi da sad mama ide radit to i to i da molis da te puste na miru sat vremena. Ili muza zamoli da odvede klince van a ti, ne znam, odspavaj, slusaj glazbu, citaj knjigu...nebitno, bitno da je to tvoje vrijeme da napunis baterije. Cesto sam upadala u takve faze u kakvoj si ti samo sto ja nisam beskrajno strpljiva i nerijetko bi urlala. Al bi se onda zaustavila i zapitala cemu sve to. Zasto da sam nesretna i nervozna i ja i moja obitelj a nitko mi nista nije napravio...Ja sam si uzela ponedjeljak kao dan za mene, MM-a nema, klinac je u vrticu, ja sam doma i ne radim -NISTA! Buljim u TV, pijem kavu sa susjedom...potpuno besposlicarenje cijelo prijepodne. Dok odem po klinca moje baterije su pune za ostatak tjedna. Probaj, nista te ne kosta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma