ako imas nacina to napraviti, stavi klince u vrtic a ti nazad na faks i zavrsi to da vratis nazad neku perspektivu..pokusajte staviti budjet na papir i napravite tocno plan koliko mozete trositi i na sto..da li mozes uzeti recimo jednom tjedno 2 kuce ocistiti ili nesto slicno da zaradis nesto, ovisno o tvojim sposobnostima i mjestu stanovanja. ako se jako potrudis na faksu imas sanse i za neku stipendiju..
mislim da nemas nekih problema koji su nerjesivi nego si jednostavno nezadovoljna trenutnom situacijom a za to ti ne treba psiholog vec trebas staviti na papir svoje relativno ostvarive zelje a onda sjesti s roditeljima, svekijima, muzem itd i poceti rjesavati situaciju..meni to bas zvuci kako je netko gore napisao kao klasicna "mama kod kuce" depre, pogotovo ako se ne druzis previse..meni je slicno bilo na porodiljnom, dan mi se svodio na isto (koliko god sam uzivala u tome) i samo sam cekala kad ce se muz vratiti doma..probaj se organizirati da vrijeme potrosis efikasno- smisli najjeftinija moguca jela, stavi na papir stvari bez kojih mozes a sad ih kupujes, razmisli kako mozes dodatno zaraditi, tko ti moze pomoci da zavrsis faks i slicno..vjerujem da je situacija komplicirana ali cesto si mi stvorimo i barijere u glavi za puno stvari
ja sam ostala trudna sa skoro 20 ispita do diplome a pola ih je bilo jako zahtjevnih (20tak knjiga po ispitu), upravo ucim za zadnji..naravno, da nemam podrsku muza,svekija,mame..bilo bi jako tesko..zato probaj realno razmisliti sto zelis

saljem vibrice i pozitivne misli da se sto prije bolje osjecas