Evo samo da ti pošaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što brži oporavak...

Kad budeš kod doktora, provjeri hormone štitnjače (možda je to već netko napisao) i željezo (to sam vidjela da su već savjetovali) ali svakako potraži i nekoga s kim možeš razgovarati...

I ne brini, nisi jedina. Mi smo to prolazili isto u prvim godinama našeg braka. Ispalo je da nam je dobro došlo savjetovanje kod obiteljskog terapeuta, ali se ustanovilo i da ja imam anemiju, a mm problematičnu štitnjaču. Sve smo riješili, nešto razgovorom, nešto lijekovima... Meni je pomagalo da se prisjetim da trebam djeci i mužu, ali i SAMOJ SEBI zdrava i u formi. Ali za oporavak si moraš dati vremena. Pozitivna stvar je to što si napisala ovdje o svojim jadima - to je znak da znaš o čemu se radi i da skupljaš snagu da sama sebi pomogneš... To možda može biti i lakše nego što misliš.

Svaka čast Čokoladi na dobrim i mudrim napomenama. Ja sam iz slične perfekcionističke vreće i teško mi je pala spoznaja da moram "olabaviti" da olakšam sebi i drugima. Život nam šalje lekcije koje su nam potrebne. Sve će se to srediti. Drži se! I pusti mužu da te pomazi ako ti nije baš jako fuj - ne bi vjerovala, ali to često pomogne da se osjećaš bolje.