Oooo da- bila sam tamo Cure su ti puno toga pametnog napisale i vidim da se polako vadiš iz beda, lijepo je čitati pozitivne pomake. Ja sam znala duge periode biti doma jer sam morala između poslova i tad mi je ponekad ovako uh kao što opisuješ, puno neizvjesnosti, gubitka identiteta, ma plodno tlo za šizu i depru samo takvo,al sam iznapadala muža tada - ili apatična ili ko stršljan. Nemam neki pametan savjet, svi smo različiti, mogu samo usporediti da kad sam bila doma jer sam sam morala i kada sam bila doma kad sam tako odlučila i kad sam si od boravka doma napravit moj privatni party bilo mi je genijalno. Možda zvuči kao da banaliziram ono "sve je u glavi" nije to samo tako znam. Nisam radila ništa puno drugačije, možda su klnici bili mrvu stariji, ali inače nije bilo neke realne razlike osim što sam si ja dala medalju za to što brinem za obitelj i primila se toga najozbiljnije n asvijetu kao i svakog drugog posla što onda uključuje da si dodjeliš odmor, pauzu, slobodno vrijeme i novac (kolikogod bila mala suma koju ti i TM možete odvojit, ali da ti slobodno raspolažeš time) pa i to da si nađeš "kolegice". Mene je osobno otkriće da n emoram imati poslodavca da bih imala neke od ključnih benefita radnog odnosa preporodila, a kolegic ekoja sam našla (trebalo je malo više truda nego kad radite u istom uredu) su mi sad najbolje prijateljice -srodna iskustva i koja kava čine stvarno čuda . Di je kvaka 22? E da ako moraš raditi zbog love da dok si doma i tražiš posao funkcioniraš kao srenta kućanica, a kad nađeš posao da se prešaltaš u sretnu zapolsenu ženu i natrag ako treba - ako je nešto nužno za klince i obitelj i mora se onda bolje da bude dobro i održivo, jer niti muž niti klinci niti ti ne možete živjeti od love, od kuhanja, čišćenja, svi ipakživimo za to maženje prije spavanja, kaj ne. Želim ti da napuniš baterije, otkantaš perfekcionizam, prihvatiš kud te život voda veselo i na tom putu nađeš frendicu s kojom ćeš odraditi 75% komunikacije