Pokazuje rezultate 1 do 50 od 66

Tema: a šta sad..?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I da naravno kad najmlađi kikić krene u školu bit će stvarno sve puno puno lakše, a do tad, radila ili ne , kornijevim korakom i guštaj i piši, ne daj se zatvorit u glavu nazad - to je stvanor gorznaosjećaj- jasamu toj fazi stvarno na trabunjala koješta po forumu, samo da senevratim u tu izolaciju jesam ugnjavila par ljudi, ali i oni su mene ili neki drugi,nebitno, piši kadgod ti dođe makar o tome što si kuhala ili gledala na tv. A iako ako se malo otvoirš kreneš davit cure u sličnoj siutaciji dosta brzo će se ustanovit da su one kojima je kao i tebi pre pre sretne da podijele svoju priču. Nama ženama kad smo dugo doma - napričat se ko žednom vode, tak nećeš ih gnjaviti sigurno.
    Posljednje uređivanje od pikula : 01.07.2011. at 15:38

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    . Nama ženama kad smo dugo doma - napričat se ko žednom vode, tak nećeš ih gnjaviti sigurno.
    Meni je ovaj forum totalni ispušni ventil.
    S MM baš dosta pričam, o svemu, ali ove ženske fore me skroz ispune.
    No, opet, i razgovor s nekim drugim je stvarno potreban. Jednom me je brat pitao (bili u gostima kod njega), pričaš li ti sa svojim mužem kod kuće? Kad krenem, k'o tornado...

A što se seksa tiče, eh, što češće radiš, češće te vuče.
    Prvi puta malo izmantraš, super mi je, super mi je... već drugi, treći dan ćeš ti njega vući u krevet.
    Najavi mu već ujutro što smjeraš navečer pa nek razmišlja i on i ti, to će ga držati da ne zaspe s malim, a i tebe da se dovoljno uživiš (da ne kažem nešto drugo...).

Ma, sve će biti super, samo razgovarajte, pričaj mu o svemu... Naranvo, i njih treba skužiti, kada su umorni, trebaju mir... od stalnog kvocanja nema koristi, MM jednostavno ima prekidač pa kad ja počnem, on se isključi. Nevjerojatno!

A to što mi sebe doživljavamo sasvim drugačije, eh, ja s tim stalno imam problema. Sposobna sam sve oko sebe okriviti za nešto, a ne vidjeti u čemu je zapravo problem. MM mi stalno na to skreće pažnju.

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma baš to... skačem sa osjećaja da su mi svi drugi krivi za sve, pa drugi dan krivim sebe za sve. od puste krivnje krajem tjedna očekujem da mi stigme prokrvare

enivejz. jučer mi stariji otišao na more sa svekijima... baš mi je nekako teško. znam da će mu bit super dok mi ne dođemo, znam da je sretan, mene muči baš ono sebično majčinsko - fali mi guzica mala, nismo nikad bili tako razdvojeni ali. preživićemoito.

mislim si malo poradit na sexu sad dok smo utroje pa se lakše organizirati. mm će da se šokira u svakom slučaju ne smijem mu reći da su me cure s rode motivirale, mogao bi se zapitati kakav je to forum???

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hahahaha, daj mu da cita temu orgazam, sve ce mu biti jasno

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

čitala... zainteresirala se... malo se sramila... pa puno toga primjenila hahahahahahahahah

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

čokolada šaljem ti puse i poslala sam ti i pp ali veli da ti je kaslić pun

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

i pade sex nakon 100 god (u mm vremenu, u realnom nakon tjedan i pol ). negdje između pečenja tortilji i miješanja torte i dolaska gostiju. a mm uvijek crven ko rak poslije hahahahaha, mislim da je svima koji nisu maloumni bilo jasno šta je u pitanju :propalauzemljuodstida:

i bome... mislim ponoviti večeras opet :D

mislim da bi vam se uskoro mogao javiti mm sa zahvalama hihihhihihihihihi

puse!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •