Ah, čuj, znam i ja kak se teško pokrenuti nakon dulje pauze.... iz iskustva!
Ah, čuj, znam i ja kak se teško pokrenuti nakon dulje pauze.... iz iskustva!
nego siverinne, das nam savjet kako da poslozimo prioritete![]()
ajme lore, zar nisi skužila
prioriteti: ručak, seks, torta!
kod nas se to, na žalost, nikada ne dogodi jer MM mora imati sve zadovoljene uvjete (otuširan, mirisan, oprani zubi...), a što se mene tiče, ja bih se nekada zadovoljlila i tim usputnim, između ručka i torte, prije gostiju...
silverinne, svaka čast! i mene si nasmijala, i ja se odoh pokrit ušima (ma ne, ipak ću poslušati Peterlin) i da, glasati za precjednicu Peterlin!!!
hm, i posjetiti topic o orgazmu![]()
Posljednje uređivanje od SikaPika : 04.07.2011. at 16:31
sad sam se sjetila Ifi i njezinog problema kad mala nije htjela jesti
nakon dva dana rasprave, dijete počelo normalno (donekle normalno) jesti
čini se da je ovaj forum iscjeljujuć![]()
Posljednje uređivanje od SikaPika : 04.07.2011. at 16:32
ovako djevojke... domaća zadaća!
zadatak br. 1 - osmijeh na lice
zadatak br. 2 - podaprat se (po želji pojedinca) hahahahaha
zadatak br. 3 - bacit se na partnera poput sumanute i glađu zasljepljene tigrice. repetitivno.
ps - na isti način poredajte i prioritete i voila!! sreće garantirana
E, Silverinne, poremećaj ti je za poželjeti! Tvoja depresija ko uvertira u sexualno ludilo! Sve je dobro kad se dobro svrši!
(Na kraju će nam se obratiti tvoj muž s temom "a šta sad..žena mi nezasitna?")
vidim da sve češće tipka nešto zabrinuto na komp... (olfo skida filmove) biće da je već započeo temu ali možda na nekom mužjačkom forumu hahahahahahahaha
Pa mora se čovjek pohvaliti uspješnim ljubavnim životom, he he he.....
A kaj se tiče filmova, moj je nabavio Devet i pol tjedana još negdje usred zime i još ga nismo konzumirali. Silom prilika to čeka godišnji odmor da se djeca maknu iz kuće na koji dan.
Eto vidiš, svi smo u istom sosu, netko do koljena, netko do vrata.... Volje ima, snage se tu i tamo još nađe, a vremena slabo i nikako. Mi smo imali svojevremeno fazu "tri sekunde" jer nije bilo ni cajta ni energije za više, pogotovo dok su klinci bili mali i zahtjevni. Već odavno se to popravilo, ali neku dugometražnu romantiku još si ne stignemo priuštiti često, osim kad klince ekspediramo bakama. (Ufff, sad sam već debelo offt., trebat će aktivirati onaj tatekov topic o orgazmu).
evo pridružit ću se sa komentarom da nakon svih dobrih izvrsnih savjeta i za psihologa/psihijatra,provjera zdravstvenog stanja,razgovora,vježbanja,rada na sebi,ugađanja sitnicama..upali sex terapija,,kako bi likovali sada muški i rekli da oni imaju pravo kada kažu da je to sve jer se ne seksamo dovoljno.ali uživala sam čitajući od početka pa do faze kada je krenulo na bolje.jedino bih dodala na svu ovu priču,i sve ove vrhunske savjete i prijedloge svoju teoriju komunikacije.naime primjetila sam kada mi/nam padne razgovor,izmjena informacija,druženje sa našim muževima izgubimo i interes za seksom.pa sam počela i seks da doživljavam kao vid komunikacije tjelesne doduše ali definitivno komunikacije.a kako nam zna nedostajati razgovor tako je i normalno da nam nedostaje i seks,a takođe kako moramo uložiti malo napora i dobre volje u razgovor i seks zaslužuje svoj dio truda.joj,ženske nemojte me sad popljuvat,ja tako nekako to vidim.
pikula - u duhu topica, ne?
peterlin - mda. on izgleda pripada onom soju koji funkcionira po tezi ''ak nekome ne velim, možda se nije ni dogodilo'', ali šta ja tu njega tračam a iza mene dvije stranice trančiranja na rodi??
lida - što se mene tiče, tvoj komentar je za jedno iskreno ''sjedi 5!!'' i ja to tako vidim. sad.![]()
da, lida, i ja se slažem s tobom, dapače!
osim toga, primjetila sam da nam je komunikacija - razgovor nakon seksa puno bolji, ondnosno, ja sam tada med medeni![]()
,veseli me što se slažete,i dobro si to rekla silverinne,SAD!ma lako je bilo na početku.zaljubljenost,želja i vremena na pretek..a vi mladi zategnuti poželjni!puni "zdravih" hormona.a onda polako idu godine.dolaze računi,djeca,problemi,nezadovoljstva..govori meni jedne prigode mm,znaš kaže ja se pomalo osjećam pevareno,jer sam mislio da kad se oženim da ću jesti svaki dan pomfri,a velim ja njemu aha i ja se osjećam prevareno jer sa<m mislila kad se udam da ćeš mi se udvarati cijeli život..
,svi mi imamo očekivanja koja su manje više nerealna ili realna spram nas samih i drugih,ali ipak treba naučiti živjeti sa sobom i drugima.a najbolje učenje je kroz verbalni i tjelesni razgovor,uz puno kompromisa!
cokolada, i mene si skenirala...i to kao da druzimo svaki dan!
silverinne, super da je sve krenulo tako dobro
i ja imam takve momente, ali stvarno sve je to prolazno ( i mm-u moram cesto crtati sta osjecam, ali dobar je , volim ga ).
i jos ovo, kako cure dobro kuze i spremne su pomoci - svaka cast!