Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: operacija krajnika na Rebru

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno operacija krajnika na Rebru

Curka mi mora operirati krajnike, na Rebru, čekamo još termin, molim sve sa svim savjetima i iskustvima s Rebra, da se jave, puno će mi značiti, a najviše info da li se može biti s djetetom? Hvala puno!

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo naseg "friskog" iskustva od prije 3 mj..
    dugo smo odgadjali tu operaciju zbog raznih strahova koji, najvjerojatnije, prate sve roditelje. sad ti ne mogu opisati koliko sam sretna da je sve to proslo a opet ostalo u skroz pozitivnom sjecanju. mislim na boravak u bolnici.
    da, mozes ostati sa djetetom prespavati tu jednu noc. napomeni da to zelis. postoji apartman koji kosta oko 500-600 kn, ali nisam skroz sigurna, i soba oko 200-250 kn.
    mi smo imali sobu, bile same u njoj, prekrasnu, novu, s tv-om..super, samo sto je wc i tus kabina bila zajednicka. apartman je,pretpostavljam, veci i sa svojim wc-om.
    sestre su bile super, kao i doktorica. odjel je kompletno novouredjen sa malim kutkom za igru na hodniku.
    ujutro smo dosli na tašte i cekali red, oko 7 h. odveli ju u 8,30. vratili za oko 1 h, uplakanu i svu van sebe. dobro me iscupala, izgrebala, popljuvala..a onda jadna zaspala i ja skupa s njom. kad se probudila za 2 sata, krenulo je na bolje. provele smo dan u sobi gledajuci tv i citajuci knjigice. nije smjela nista papati ali zato puno,puno piti.
    slijedece jutro pregled doktorice i krenuli kuci oko podne.
    ako te jos nesto interesira, pitaj, jer sam mozda netso zaboravila napomenuti posto pisem u zurbi.
    uglavnom, rebro je bio nas jedini izbor i nismo se pokajali.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

hvala nely, ne znam zašto ste vadili krajnike, ali jel bolje sada, sa zdravljem, i ako možeš napisati o kojoj se doktorici radi i koliko si čekala termin?

nely avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imala je jako ceste upale grla, periodicne, svaki mjesec u toku zime. vadili smo sve tri pa se sada nadam da je gotovo. operirala ju je dr. Kovač, odlicna, ljubazna i njezna mladja doktorica. termin smo dobili..hm..cini mi se za oko mjesec dana.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ok, hvala nely

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •