Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Intolerancija na glukozu i porod

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam rodila u Vinogradskoj, nikakve ranije hospitalizacije nije bilo, a bome ni indukcije.
    Kad su krenuli trudovi, išla sam na porod. (39+4 ili 39+6 - ne znam više).
    Glukozu sam držala u normali strogom prehranom, ali naglašavam STROGOM. Ja sam se hranila "u gram" prema propisima.

kikica2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I ja sam rodila u Vinogradskoj, nikakve ranije hospitalizacije nije bilo, a bome ni indukcije.
    Možda su se stvari sada promijenile, jer bila sam kod dva doktora tamo i oba su mi pričala isto, a prvi put kad sam bila hospitalizirana bilo je cura koje nisu imale dobar šećer i primale su inzulin, te su ih porađali sa 38 tj. kao što mi je doktor na kontroli i rekao da je slučaj.
    Hospitalizacija ide na 24 sata unutar kojih ti vade krv iz prsta svaka 3 sata.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kikica2 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda su se stvari sada promijenile, jer bila sam kod dva doktora tamo i oba su mi pričala isto, a prvi put kad sam bila hospitalizirana bilo je cura koje nisu imale dobar šećer i primale su inzulin, te su ih porađali sa 38 tj. kao što mi je doktor na kontroli i rekao da je slučaj.
    Hospitalizacija ide na 24 sata unutar kojih ti vade krv iz prsta svaka 3 sata.
    I kad sam ja bila u rodilištu, cure na inzulinu su ranije hospitalizirali i ranije porađali, ako su bebe bile velike.

Moj je bio 2850 g, šećer pod kontrolom s prehranom, dobila sam 9 kg,... Nije bilo nikakvih indikacija za raniju hospitalizaciju.

Jedno je intolerancija glukoze, a drugo je teži gestacijskog dijabetesa koji treba inzulin.

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam bila na inzulinu (i strogoj dijeti). Mene su pak hospitalizirali jer sam gubila kile). Porod carskim rezom, 40+1.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •