M. mi je ima već skoro 3 tj. pod "temp." od 37-37,3 samo jedan (prvi) dan je bila na 37,5
nosić joj je tada bio začepljen, po danu dosta dobro diše, ali po noći zna nosić zviždati, a i malo hroptati dok diše, ujutro bi se stvorilo u obje nosnice šmrklje
tu i tamo ako zakašljucne, ali mislim da se više zagrcne od pljuvačke ili joj se evenutalno slije iz nosića, to nije po meni kašalj od prehlade/viroze
pretprošli tjedan u pon. smo bili u ped. vidio je malo upaljeno grlo, nosić začepljen i ja spomenem ovu temp. on kaže "temp. kod djece mjerena ispod pazuha živinim do 37,2-37,3 ne smatra temperaturom" U toku dana ona zna i pasti na 36,6, ali uglavnom u 3-4 mjerenja uglavnom je od 37.0-37,3 dao nam je Efedrin kapi, fiziološka i aspiriranje (koje nam nikako ne uspjeva ona toliko plače i rita se da je nemoguće to izvesti) ako ne pomognu nakon 4 dana, pauzu pa ponoviti, nisu nešto ekstra pomagale, pa smo ponovo išli na pregled i dobili ipak uputnicu za bris grla i nosa i to smo obavili, nalazi će biti iza Uskrsa. Sada samo fiziološkom ispiremo i to je užasna trauma, ni ne pokušavamo aspirirati, izlazi dosta sluzave slinice, ali temp. je uglavnom stalno tu, danas je cijeli dan 37,0 do 37,3
zubići su nam do sada izlazili kao ludi, imam osjećaj jedan za drugim, trice nisu još izašle, četvorke mislim da jesu(nisam sigurna, sumnjam da je četvortka jer mi je velika razlika između nje i dvojke, ali me muž uvjerava da su to četvorke), dudu dosta često gricka baš onako na tim mjestima, ali ništa ne vidimo konkretno, doduše ni ona baš ne da
- znam da zubići (trice) malo dižu temp. - pa pitam može li biti od njih????
malo sam zabrinuta, ne volim temp. inače (kao uostalom i svi), ali ove ni tamo ni vamo temp. me, bojim se da nije nešto ozbiljnije
ajde me malo umirite![]()