Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: dr. Ujević (SD)

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno dr. Ujević (SD)

Kakva su vam iskustva s njime, vezano za vođenje trudnoće i porod?

Ja sam još odavno htjela kod Baumana, ali mi je na koncu rekao da je previše zauzet s IVF-ovima pa da se javim Ujeviću.

Zvala sam danas SD i dogovorila pregled 8.2., tad ću biti 11+3. Što bi se tada moglo vidjeti? Hoće li MM moći biti prisutan na pregledu? Hoću li čuti srce (zadnji put, 6+1, samo sam vidjela kako titra, valjda B. nije uključio zvučnike)? I tako u nedogled...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Dok sam ležala na SD, bio je par puta na viziti, tak je smiješan, totalno otkačen, ali sam čula sve dobro o njemu. Iz prve ruke nemam iskustva

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Zgodan je , dobar ginekolog, dobar UZV dijagnostičar, tata mu je ginekolog u poliklinici Supernova, jedan od the best of u Hrvatskoj i priznat u svijetu. Kako mi priča MD u stručnim krugovima Ujević ml. (SD) nije ni sjena tati, ali je svejedno dobar.

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Joj, curke, hvala!

Romy, on ti je vodio trudnoću?

Inače, pa to je cijeli klan ginekologa! Čula sam da mu žena radi u DZ Siget, kao primarni.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I meni je dolazio u vizitu. Osim kaj je kao otkačen, neki dobar dojam nije ostavio na mene. Trebao je reći sestri da mi zbog kiretaže posteljice izvadi krv, ali je to previdio i tek drugi dan kad sam mu spomenula kiretažu obratio je pažnju na karton i mrtav hladan rekao "pa da ovdje treba izvaditi krv". Ok, ja nisam bila na pregledu kod njega, pa se nadam da je stručan kao što cure kažu. Ak ti ga je Bauman preporučio onda je sigurno dobar.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

I da! Meni i nije tak zgodan...

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa
    Inače, pa to je cijeli klan ginekologa! Čula sam da mu žena radi u DZ Siget, kao primarni.
    A to mu je žena? Nisam uopće znala... jednom sam naletila na nju jer moje nije bilo. Zgodna doktorica

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Kontrolirala sam se kod Ujevića zadnje tjedne trudnoće po preporuci ginekologa iz Supernove i u prvi tren mi je bio supersimpatičan! Igrom slučaja dogodilo se da je on bio dežuran kada sam došla roditi i onda mi više nije bio simpatičan...pitala sam ga za eiduralnu a on mi je odbrusio da nije on anesteziolog i da moram biti 6 cm otvorena za epid. a ja bila 4...Onda mi je probušio vodenjak a da mi nije ništa rekao tj upozorio me...Uglavnom porodila me neka doktorica. Kasnije kada sam završila u bolnici zbog nekih drugih stvari bio mi je opet ok, simpa :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

jel je to onaj crni sa naočalama?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ne znam za tog dr. ja sam kod dr. matijevića, mrak. znam za hafnera i miškovića da su super. mislim da na sd malo možeš fulati. bitan je tvoj pozitivan stav, ne zaboravi. uživaj u trudnoći, otvara ti se cijeli novi svijet

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jelka, ne, ne vodi mi on trudnoću, već Matijević jer smo s njim dobri i privatno. MD je studirao s njima, obojicom (doduše, Matijević je stariji od njih jedno godinu - dvije), kaže da je Ujević ok kao doktor (sad mi veli- "Na vježbama je bio malo smotan" , ali je ispekao zanat). Ono što sam ti rekla za njegovog tatu i dalje stoji.
    Ako možeš birati (od ovih koje ja znam) - Matijević, Hafner, Mišković (potonji je trenutno dosta zaposlen jer je nedavno izabran za jednu poprilično važnu funkciju na SD i mandat mu traje 3 godine, pa ima obaveza preko glave) i Prka (on je mladi specijalizant, ali jako dobar).

No, sve to uzmi Cum grano salis, jer ako je meni netko dobar ne znači da će biti i tebi, a isto tako i vice versa. Najbolje ti je sama procijeniti i vidjeti gdje tko stoji na tvojoj listi sukladno vrijednostima u odnosu doktor-pacijent.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nisam ga nešto upamtila od plejade njih po vizitama ovih desetak dana. Meni je najsimpatičniji Kerner (valjda se tako piše) koji razgovara s pacijenticama, pozdravi i traži odgovor mimike je li sve jasno, potom Hafner a onda daleko daleko svi ostali (bez iznimke) koji razgovaraju o tebi (tvom slučaju) međusobno kao da s tobom sve nema nikakve veze. Ali, ne obraćaj pažnju na mene, ja sam samo jedna friška iz bolnice koja je ponovo skužila da se ništa nije promijenilo odkad je bila beba (bilo je to godine ...) i koja redovno dosađuje postavljajući pitanja, sram me bilo. Bauman je ipak najbolji, no on je svoje kod mene odradio ranije!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

baš idem drugi tjedan kod Kernera mislim da će se sav rastopit kad čuje pohvale

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    baš idem drugi tjedan kod Kernera mislim da će se sav rastopit kad čuje pohvale
    Slobodno ga pohvali jer je fakat super simpatičan. Meni je bio samo na jednom pregledu u trud. amb., a kada sam bila u predrađaoni nakon nekih 7-10 dana od tog pregleda, rekao mi je da sam mu poznata i da se sjeća da sam bila kod njega na pregledu. Uputio mi je riječi ohrabrenja. Nije mi bio na porodu jer mu je, na žalost, smjena završila, ali mi je ostao u lijepom sjećanju.

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

meni je dr. ujević napravio zadnji carski, i oduševio me pristupom. mlad, zgodan, a nadasve komunikativan i voli šalu i upotrijebio ju je kad mi je bilo najpotrebnije!! stvarno sve sve naj, i sad planiram okončati ovu trudnoću isto sa njim ako ne bude zauzet ili spriječen!

ja sam se isto kontrolirala kod baumana, ali na zadnja 2 pregleda je bio ujević tako da ga je onda on i u potpunosti odmijenio u operaciji.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mene je Ujević porodio prvi puta, i jako sam zadovoljna... išla sam kod njega i na preglede, rekao mi je sve što me zanima, ima simpa pristup... trebao me poroditi i 2. put, ali me je onda Hafner, isto je bio super. Obojica imaju razuman i fleksibilan pristup. Ujević mi je čak i po sok otišao

berlinka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mene je pred nekom sestrom ismijao kad sam mu spomenula da želim prirodan porod. Kad je ona otišla rekao mi je da sam potpuno u pravu glede prir. poroda, ali da nema šanse za to. Kad se vratila sestra opet se ismijavao na temu prir. poroda. Inače je čudan, ne gleda u oči dok razgovara, a moram priznati da mi nije ni najmanje zgodan, iako me to najmanje zanima u cijeloj priči. Baš mi djeluje kao sin "velikog tate" koji ima malko problema s tim jer nije tako sposoban...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Eto konačno da i ja imam iskustva s dr. Ujevićem.

Bila sam prošli tjedan na pregledu. Na prvi pogled, vrlo mlad doktor, ali ne ostavlja dojam neiskusnog. Nije bio šutljiv pa da sam morala izvlačiti informacije. Dapače, rekao mi je da se obučem pa da razgovaramo. Nakon mojih par pitanja, rekao mi je da za idući pripremim pitanja na papiru i pitam što god mi padne na pamet.

I kasnije sam razmišljala - pa meni uopće nije toliko bitno tko mi vodi trudnoću. Ona hvala Bogu prolazi fenomenalno, a ono što je bitno jest tko će mi biti na porodu. A na to ne mogu utjecati. Tak da će biti kako Bog da. 8)

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tak sam i ja mislila. I imala sam sreću da su mi na porodu bili dežurni dr Hafner i dr Matijević tako da mi cijelo iskustvo poroda (osim strašne boli trudova jer nisam htjela epiduralnu) bilo skroz ok.
    Noćna mora je bilo ono poslije jer je bila tolika gužva da sam prvu noć (rodila navečer oko 9) i cijelo jutro sutradan (do 13 sati!) provela u predrađaoni jer na babinjačama nije bilo mjesta!! Naravno da sam bebicu vidjela tek kad su me stavili na odjel babinjača... strašno :/ nisam mogla ništa urgirati jer na odjel rađaone ne nose bebice... srećom, nije mi još počelo nadolaziti mlijeko, ali svejedno. Zbog gužve su nas i pustili doma jedan dan ranije (inače puštaju 4., a nas su 3. dan-bila je nedjelja)

Sve je nekako prošlo i sad gledam svoje zlato svaki dan

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Tata Ujević...

Mi vodimo trudnoću kod dr. Berigoja Ujevića koji je tata dotičnog mladog gospodina o kojem se priča. Vodim o trudnoću privatno u Supernovi s 4D ultrazvucima, ali se zbog toga ne osjećamo niti najmanje hrabro i nedodirljivo. Dapače, usprkos stručnosti našeg doktora imamo bezbroj pitanja na koja nismo dobili zadovoljavajući odgovor. Ja naime uvijek s sobom ponesem papirić na kojem si zapišem sve što hoću pitati jer smo u trudnoći poprilično oglupili. No uvijek kada dođem doma s pregleda skužim da mi i dalje niš nije jasno, ali dobro. Ja sam po prirodi paničar i volim se previše zabrinjavati oko svega, pa možda ono što meni nije zadovoljavajući odgovor - nekome je sasvim dovoljno i previše... Čudno mi je recimo što su se krvne pretrage napravile samo skroz na početku (s 6.tj) i više se kao ne će ponavljati. Ja sam svuda čitala da ih treba ponoviti imeđu 28. i 30.tj. Tako da sam sad na pregledu pitala, a doc mi je rekao da ne - da nije potrebno... Ja sam ih ipak odlučila ponoviti skupa s urinokulturom jer stalno čitam kako cure na urinokulturi nađu sve i svašta što se ne vidi na onoj slavnoj trakici koju nam daju da popiškimo svaki put kad dođemo.

Inače, dr. Ujević senior je jedan divan i ugodan čovjek. Nikada, ali apsolutno nikada me kod njega nije ništa bolilo i kada mi je bilo zbog nečega neugodno on je to uvijek na fin način riješio razgovorom, a ne upadicama ili neukusnim šalama (kao što sam doživjela kod nekih drugih ginekologa). Jako je pametan, ali tu pamet baš i ne voli dijeliti. Imam osjećaj da mi ne želi puno toga ispričati jer misli da bi mi to bilo previše, da bi me zamorio. Njemu je dovoljno da on sve kuži. A ja sam nažalost tip koji o svemu hoće znati sve u detalje. Bezobrazna sam, preznatiželjna i pokušavam to obuzdati. Znam da je jedan od najboljih i ovdje su me vaši tekstovi samo još dublje uvjerili u to. Znam isto tako da je pošten i kad sam mu jednom rekla da su ga na jednom forumu ishvalili samo je skromno pognuo glavu i nije ništa rekao. Mislim da je njemu već lagano dosta tog posla i da ne će još dugo - nažalost -biti nam na usluzi. Kod njega baš vidite da se negledao svega i svačega i da kad mu ja dođem i kažem da me muče ti probadajući grčevi - stvarno je lijepo od njega što to ozbiljno shvati - makar se na kraju ispostavi da to nije ništa bilo.

Uz to moram ga pohvaliti da ne kljuka trudnice lijekovima za bezveze. Ne dijeli Apaurine šakom i kapom kao što je to postao običaj u našim bolnicama i za sve većinom preporuča mirovanje. Eventualno magnezij i to je to... Ja koja inače cijenim prirodno liječenje i sama se liječim homeopatijom, cijenim taj njegov pristup...

Sve u svemu o njemu samo najbolje. A kod koga će me poslati na Sv Duh - nemam pojma. Koliko sam ja skužila onome kome taj tren dopadnem u šape...

Iz povjerljivih sam izvora čula da je njegov sin jako dobar i ugodan čovjek, vrlo nalik na svog tatu. Čak sam pročitala na www.doktori.net di je stvarno teško naći lijepu riječ o bilokome, da je izvrstan kirurg i da mu se žene zahvaljuju što im je spasio život. Mislim da čak piše da su njega posebno zvali u tom slučaju jer je on izuzetno spretan i precizan za takve (carske rezove) zahvate.

Ako ga je tata odgajao onako kako ja mislim da je, onda se sigurno pobrinuo da njegov sin dostojno naljedi njegov tron...

Ova ODA UJEVIĆIMA nije unaprijed plaćena, nego ju pripisujem radu hormona...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nznam za sina ali tata UJEVIĆ mi je ubio mamu pri porodu prije 22 godine. to je jedini razlog zašto neželim rodit na SD. nakon tužbe i njegovih veza osto je nekažnjen al je meni i mome bratu zauvjek zagorčo život. iskreno ježe mi se ruke i pune oči suza od tog prezimena.meželim te prestrašit li to je moje iskustvo.
    život bez mame, proplakane noći, majčinske ljubavi...

Tea avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj bodycreator prvotno napisa
    nznam za sina ali tata UJEVIĆ mi je ubio mamu pri porodu prije 22 godine. to je jedini razlog zašto neželim rodit na SD. nakon tužbe i njegovih veza osto je nekažnjen al je meni i mome bratu zauvjek zagorčo život. iskreno ježe mi se ruke i pune oči suza od tog prezimena.meželim te prestrašit li to je moje iskustvo.
    život bez mame, proplakane noći, majčinske ljubavi...
    ovo mi je bilo užasno teško za pročitat!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •