-
Staro mlijeko?Ostatci u dojkama?
Totalno čudna pojava al pošto sam 1. put mama mozda i nije inačečudna. naime prestala sam dojiti na djetetovo odbijanje s njegovih 6 mjeseci, borba je trajala mjesec dana zadnjih 10ak natezao je samo veću sisu...u drugoj je tim automatizmom vec tad nestajalo mlijeka...danas dan pred njegov 1. rođendan bradavice su mi izgledale neobično i ja probam nakon dakle 6 mjeseci nedojenja iscijediti nesto i skuzim ima jos mlijeka u toj dojci??? Nisam zaustavljala dotok kod prekida dojenja ali nije ni naviralo novo? Što činiti i ima li ovakav ostatak potencijal za kasnije tumore na dojci?
-
Dobrodošla na forum 
Nemaš razloga za zabrinutost, normalno je da možeš istisnuti mlijeko nakon više mjeseci, pa čak i godina nedojenja.
Također, nema to nikakve veze s pojavama tumora.
-
-
ja sam se neki dan uplašila jer sam također išla isprobati i uspjela sam istisnuti pola kpljice. prestala sam dojiti prije godinu i pol, a od nekih sam čula da su nakon 10-ak godina uspjele istisnuti minimalno tekućine. dakle normalno je?
-
I ja sam to vec bila pitala, meni krenulo curit, ne bas u potocima ali par kapi, 8 mj. nakon dojenja. I isto su mi cure rekle da je normalno.
-
a boja? je li kod vas baš mliječne boje, ili nešto drugo?
meni (1god.7mj od prestanka dojenja) smećkasti isjedak.
već sam 2x od prestanka dojenja bila na UZV dojke,
jer stalno imam bol u jednoj dojci (imala sam i čitavo vrijeme dojenja, ali sam tada mislila da je to zbog dojenja), nalazi OK.
-
Meni bilo zuckasto, kao kolostrum.
-
žućkasto, čak prema smeđem
-
hvala, sad mi je lakše.
-
ja sam prestala dojiti prije godinu dana. i dalje kad stisnem ide mlijeko. kod mene je prozirno, kao prednje mlijeko
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma