Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Noćno znojenje i blago povišena temperatura

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Noćno znojenje i blago povišena temperatura

Već mjesecima mi se dešava da par dana u mjesecu(najčešće pred menstruaciju) imam povišenu temperaturu - 37,2-37,4 stupnja. Uz to po noći se budim u nekom čudnom znoju, bude mi vruće, pa se otkrijem, pa mi bude hladno. Evo upravo noćas i danas isto.

Jesu to hormoni, ili nešto opasnije? Trebam li se zabrinuti?

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

odi kod liječnika obiteljske medicine da te detaljno pregleda, a osobito da ti prepipa limfne čvorove.

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

gle , najbolje ti je provjeriti,
    ali to što ti se događa je čisto normalno... temperatura ti par dana prije menstruacije raste skoro 0,5 stupnja da bi se ako nisi trudna na 1 dan cikusa spustila...
    meni ti je tako isto

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Bok svima,

malo sam guglala i naišla na ovaj forum pa me zanima koliko je zaista česta pojava povišena tjelesna temperatura pred menstruaciju. Čitala sam da je to obično rani znak trudnoće, ali kako ne postoje baš šanse da sam trudna (uzimam kontracepcijske tablete), a imam malo povišenu temperaturu i izmjenjivanje "vruće-hladno" faza, a trebala bih dobiti menstruaciju uskoro... Nije mi se to prije događalo, a nisam trenutno bolesna, prehlađena ili nešto slično, zbog čega bih imala temperaturu... pa me zanimaju vaša iskustva.
    Lijep pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •