Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Role za klince

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sss prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj tu, nazovi ili odi u dućan u Ilici 33. Imaju nešto dječjih, a znat ćeš da su kvalitetne, Powerslide je profi marka, da ne kupuješ po trgovačkim centrima. Mislim da razlika u cijeni nije prevelika. Pitaj.
    http://www.skatecentar.com/
    mi upravo danas Dorianu kupili tamo role! meni se cine genijalne, unutra su dobro podstavljene i mekane, a samo vani imaju tvrdi oklop. vecih brojeva imaju na snizenju za 450. ove nase nisu snizene, 550 su.

u principu se klizaljke i role ne kupuju taman svoj broj, nego malo veci. to sto je broj od-do, to znaci da se mogu razvuc, super za klince kojima noga raste. nase su 28-31, a D ima nogu 26, 27 i dobre su mu sad, a i bit ce jos dugo.

vec par godina vozi one role za na cipelu sa paralelnim kotacima, onak za po doma. i vec neko vrijeme zica ove tako da smo mu ih kupili. odmah na povratku iz ducana smo stali na igralistu da ih vozi.

inace je ducan super, imaju i stitnike i kacige. mi smo kupili role i stitnike i htjeli smo i kacigu jer mu je ova za bicikl vec na knap, al na kraju smo kacigu dobili besplatno! kad je bal

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    unutra su dobro podstavljene i mekane, a samo vani imaju tvrdi oklop.
    ispravak, oklop je samo na peti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •