Pokazuje rezultate 1 do 50 od 63

Tema: Role za klince

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

i ja si baš razmišljam da svojoj mlađoj kupim za Uskrs role isto ima 2.5 god. ali kod nas nisam vidjela da imaju tako male.lani sam vidjela da su imali u plodinama male od br.25.-29. mogu se staviti da budu koturaljke,a kasnije presložiti u role . mislim da je cijena bila oko 220kn. inače idu male od br. 25. Kudri ,ako ti nosi br.24 cipele -bit će joj sigurno dobre br 25.

Mrs Happy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj genius prvotno napisa Vidi poruku
    i ja si baš razmišljam da svojoj mlađoj kupim za Uskrs role isto ima 2.5 god. ali kod nas nisam vidjela da imaju tako male.lani sam vidjela da su imali u plodinama male od br.25.-29. mogu se staviti da budu koturaljke,a kasnije presložiti u role . mislim da je cijena bila oko 220kn. inače idu male od br. 25. Kudri ,ako ti nosi br.24 cipele -bit će joj sigurno dobre br 25.
    Koja je razlika izmedju roli i koturaljki? (Mozda glupo pitanje, ali ja sam mislila da su role skracenica od germanizma "rolsuhe" a da je "koturaljke"Hrvatska rijec pa sam sada ????).

2. Da li je prihvatljivo/pametno kupiti 2nd hand role?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mrs Happy prvotno napisa Vidi poruku
    Koja je razlika izmedju roli i koturaljki?
    U kontekstu u kojem se ovdje spominju: role imaju jedan red kotača postavljen dužinom stopala (koji opis!), a koturaljke dva reda postavljena poprečno (kao na automobilu).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •