Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Prvi put letimo avionom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sljokicaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Mi smo do sada obično dobivali zajedno mjesta bilo radili online boarding ili na aerodromu, OSIM ako putujemo s Ryanairom koji namjerno razmijesti na suprotne krajeve ako ne platiš.
    Ja sam sad trudna pa malo proučavam kakve su nam mogućnosti, pošto ne živimo u HR. I baš sam neki dan pročitala da trudnice ne smiju na emergency mjesto, pa pretpostavljam ni mala djeca onda.
    Kada ste najranije putovami s bebama, od koliko mjeseci? Na daljim letovima sam često vidjela bebe u tim košarama, ali kako su ovi naši letovi do HR u onim najmanjim airbus zrakoplovima ne znam kako tamo to rješavaju, vjerojatno moraš bebu u krilu imati. No to me brine kako s malom bebom koja još ne sjedi, da li ju u slingu možeš ili kako?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj sljokicaa prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo do sada obično dobivali zajedno mjesta bilo radili online boarding ili na aerodromu, OSIM ako putujemo s Ryanairom koji namjerno razmijesti na suprotne krajeve ako ne platiš.
    Ja sam sad trudna pa malo proučavam kakve su nam mogućnosti, pošto ne živimo u HR. I baš sam neki dan pročitala da trudnice ne smiju na emergency mjesto, pa pretpostavljam ni mala djeca onda.
    Kada ste najranije putovami s bebama, od koliko mjeseci? Na daljim letovima sam često vidjela bebe u tim košarama, ali kako su ovi naši letovi do HR u onim najmanjim airbus zrakoplovima ne znam kako tamo to rješavaju, vjerojatno moraš bebu u krilu imati. No to me brine kako s malom bebom koja još ne sjedi, da li ju u slingu možeš ili kako?
    Prvi put smo putovali s Frankom kad je imala 9 mjeseci, u Frankfurt, i sjedila je meni u krilu.
    u polasku je cijelo vrijeme zabavljala putnike iza i ispred sebe, a u povratku (išli smo navečer) je cijeli let prespavala meni u krilu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •