ivana zg prvotno napisa
Sorry zna da sam zakoplicirala....za EEG cjelonočno su mi rekli da ne narčuju sad i ne rade preko ljeta, ali ja sam rekla da meni i odgovara nakon 8-9mj, pa su ipak bili ljubazni i naručili me za 10mj- to nema problema.
Uputnicu za ORL sam ja dobila negdje u 4-5mj. ali mala mi je u međuvremenu završila u bolnici, a i mislila sam da ne naručuju u ljetnom terminu te da je svejedno hoću li se naručiti u 5 ili 7mj. Bez obzra kad se ja naručila vjerujem da bi čekala isto ovoliko malo više od 4mj. znači od početka 7mj. do skoro kraja 11mj.
Na Goljaku imam problema s logopedicom (kod koje smo isto čekali termin skoro 3mj, a nismo tražili određenu logopedicu) koja nakon obavljenog pregleda nije stavila moje djete na "listu čekanja" za tretman govornih vježbi, znači nije ju ni upisala je, a morala je, nek ju stavi zadnju, nek mi kaže da će doć na red odprilike za 2g, ali nek ju stavi na listu.Ona meni samo govori da ju nazovem za 2mj, pa opet za mjesec dana, sad mi je rekla da je nazovem krajem ljeta. Mislim znam ja da ona nezna kda će koje djete mzavršiti uspješno svoju terapiju, pa da onda moje može doći na njegovo mjesto, ali da me na listu mora stavit- e to mora.
Ja kad sam joj rekla da ću se narućiti na šalteru ona meni;pa mama, oni nemaju ništa s tim JA to određujem, a pošto je vama hitno, ja ću vam doć održati sat od 45min za 400kn privatno (što ne smije i mi je to nismo ni tražili)...