Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Glukometar - preporuka?

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Glukometar - preporuka?

Molim Vas preporučite mi glukometar (aparat za mjerenje šećera), ima ih milijon, ne mogu se snaći ni šta trebam gledati?

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dostupnost trakica?
    mislim da je cijena trakica za sve glukometre ista, pa mi jedino pada na pamet dostupnost.
    nadam se da ne kupuješ glukometar, jer ih po bolnicama dijele besplatno-proizvođači zaradu imaju na trakicama.
    ja imam neki koji ne treba kalibraciju ( to su mi predstavili kao novitet, i meni je tako zgodnije), a ima i mogućnost spajanja na računalo i automatsko učitavanje podataka (kabel i software sam dobila od uvoznika za hr, isto besplatno) , pa imaš zgodnu evidenciju za sebe i za ponijeti doktoru. valjda smijem pisati marku "one touch vita".

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja koristim Byerov Contour i zadovoljna sam.
    kupila sam ga preko ebay-a za sitne novce (novi), al ne znam jel to za preporuku. trakice isto kupujem preko ebaya, duplo su mi jeftinije.

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Baš sam ti htjela reć da neznam kolko ti se isplati kupovat ga (cjene oko cca 250-500kn) kad ga danas stvarno djeli jako jako puno proizvođača(direktno) a možeš ga i u dosta ljekarna ja vjerujem zamjenit po principu "staro za novo" ili čak ga dobit i besplatno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •