-
Glukometar - preporuka?
Molim Vas preporučite mi glukometar (aparat za mjerenje šećera), ima ih milijon, ne mogu se snaći ni šta trebam gledati?
-
dostupnost trakica?
mislim da je cijena trakica za sve glukometre ista, pa mi jedino pada na pamet dostupnost.
nadam se da ne kupuješ glukometar, jer ih po bolnicama dijele besplatno-proizvođači zaradu imaju na trakicama.
ja imam neki koji ne treba kalibraciju ( to su mi predstavili kao novitet, i meni je tako zgodnije), a ima i mogućnost spajanja na računalo i automatsko učitavanje podataka (kabel i software sam dobila od uvoznika za hr, isto besplatno) , pa imaš zgodnu evidenciju za sebe i za ponijeti doktoru. valjda smijem pisati marku "one touch vita".
-
ja koristim Byerov Contour i zadovoljna sam.
kupila sam ga preko ebay-a za sitne novce (novi), al ne znam jel to za preporuku
. trakice isto kupujem preko ebaya, duplo su mi jeftinije.
-
Baš sam ti htjela reć da neznam kolko ti se isplati kupovat ga (cjene oko cca 250-500kn) kad ga danas stvarno djeli jako jako puno proizvođača(direktno) a možeš ga i u dosta ljekarna ja vjerujem zamjenit po principu "staro za novo" ili čak ga dobit i besplatno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma