Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Iscjedak iz dojki???

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno Iscjedak iz dojki???

Drage moje forumašice jako se dugo nismo družile...
    Imam veliki problem...
    U petom mjesecu mi je menstruacija kasnila 2 tjedna..napraila sam kućni test jeftiniji i bila je blaga plaa linija..tu ečer sam prokrvarila i imala normalnu mjesečnicu...sljedeći dan je drugi test bio negativan...(koristim tampone pa mi menstruacija nije otežaala test..)
    U šestom mjesecu menstruaciju sam dobila točno 28. dan ciklusa...
    Ali od petog mjeseca grudi su mi malo trđe,,,ne bole me..i iz njih mi kad pritisnem curi kolostrum...
    Imam iza sebe dije trudnoče..zadnja prije 3 godine i prestala sam drugo dijete dojiti prije osam mjeseci..i tada sam 'izgubila' mlijeko..-
    Iz rodnice imam malo pojačani bijelo proziran iscjedak...ali bez mirisa...i nemam nikakih bolova...mokrača mi je uredna...
    Moje ginekologice nema do jeseni...a zamjena je katastrofalan doktor...nemam priatnika u blizini...
    Molimasako je neka prošla slično neka se javi...tnx

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja cu ovako laicki, koliko znam iz vlastitog iskustva, da i 8 mjeseci nakon prekida dojenja moze curiti malo kolostruma. Ovaj dio za pozitivan test...ne znam sta da ti kazem....
    Al eto, ja sam svojedobno i temu otvorila jer sam se splasila i cure cu mi rekle da je moguce da jos curi "mljeko" i nakon dugo vremena.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •