Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Odvikavanje od cike - tandem, tips and tricks...

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Odvikavanje od cike - tandem, tips and tricks...

Dakle cure moje, dojim tandem vrlo uspješno i pitanje je kako JEDNO od djece odviknuti od cike; starija ima 2.5 g. i veeeelika je cicoljupka, a mlađa curka ima godinu (skoro, za par dana) i ja bih nju još dojila... Jel mogu uspjeti s odvikavanjem starije cure bez slomova živaca, ljubomore, tuge, grizodušja i tsl.
    Ajde, dajte mi svoj savjet...

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hm, ne znam baš
    moj ima preko 3,5 god pa još cicka sa sekom
    ALI od njenih cca mjesec dana starosti imamo dogovor da cica samo ujutro
    a kad nam se npr. promjeni jutarnja rutina on i zaboravi tražiti

pa ti je moj savjet da probaš promjeniti rutinu, tj. izbjegavati situacije u kojima se traži sika
    pa makar smanjiti za početak

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

ja sam odvlačila pažnju sa čitanjem, na početku je L. tražila svaki put kad bi vidjela M. da cica, ali smo nakon par mjeseci to zamijenili sa čitanjem- kad bi M. cicala, ja bi L. čitala knjigicu neku koju bi ona izabrala.
    prestala sa 3 godine, nakon 7 mjeseci tandema, bila je prehlađena i nije mogla cicati sa začepljenim nosom, a cicanje smo isto sveli na jedno dnevno- prije popodnevnog spavanja.
    i puno sam joj pričala kak je seka mala kak je i ona bila i da zato treba puno cicati, ko i ona kad je takva bila, a ona da je već velika i njoj da ne treba više toliko.
    sretno

winnerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uf, nama je najteže noću kad je L. jaako pospana, a preko dana se još o.k. i kontrolira, pa joj je moguće i objasniti...

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Uh, evo nas se tandem uspjesno rijesio starije sisacice (2,5) prije tjeda dana. Na sisi je ostao malisa od 3 mj. Starija je bila strastveni sisac, teski ovisnik Zapravo je prije poroda dosta smanjila broj podoja, ali kad sam dosla doma sisala je sa nalim, prije i nakon njega. U tjedan dana je dobila pola kile I onda je smanjla na 2 puta dnevno, nakon spavanja i to joj je postao ritual. Ja sam ju onda nakon spavanja pocela zabavljat i mazit i upalilo je. Kad je i trazila ja bi joj rekla nesto tuia, ma daj pa ti vise ne sisas i ona je to prihvatila. Nekako je ona sama u glavi njegovo sisanje odvojila od svoga. Ja sam mislila da ce ona sisat zauvijek, ali evo, ispalo je super. Ocito smo obje bile spremne. Mislim da je sve to mene iznenadilo vise nego nju... Sretno!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj morula prvotno napisa Vidi poruku
    U tjedan dana je dobila pola kile I!
    zanima me kolko je dobila manja????

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mali je prvi mjesec dobio 1560g, a drugi 1500g ) mene je malo bilo strah sta ce bit s njim kad ona toliko sisa, u pocetku je svako imao svoju sisu ali kad sam skuzila da sve funkcionira dobro, pustila sam ih da uzivaju i stvarno jesu, starija je malog stalno dragala, zvala da i on dode kad je jela... Milina A kad je ona prestala sisati stigla je prva menstruacija, mene je iznenadilo, pa da upozorim druge...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •