-
tražim krevet online
Kupili bi drveni krevet, solidan sa pripadajućim noćnim ormarićima, da nije preskupo. Važno je da su krajnje jednostavni, drveni, nepostavljeni, bez kerefeka i rezbarija, sviijetlo drvo (bukva, blijeđeni hrast), kvalitetni i naručivi online. Uspjelo mi je pronaći samo 2 stranice, Vidović drvo (kreveti djeluju ok, jeftini, ali stranice su loše i amaterski napravljene pa nisam baš sigurna je li to to
) i Drvodjelac Ivanec (lijepo jako
, ali čini mi se skupo).
Imate li još koju ideju? Neki koristan link?
-
Meblo . Mi smo kupili na taj način
-
-
hmmm...., Meblo nema neki izbor u web shopu (koliko vidim uglavnom tapecirani kreveti), a Dormeo ima samo jednu vrstu koja je ok ali ima falingu koja mi smeta - onaj 'višak materijala' uz rub kreveta, kao neka letva - ničemu ne služi, zauzima mjesto i idealna za puknut se nogom. Soba nam nije velika i svaki cm je važan... dakle - trebam jednostavan, bez rubova, kerefeka, ukrasa, drveni krevet, običan okvir, minimalističko zaglavlje/naslon, kvalitetno drvo....
Možda postoji neka ok stolarska radnja na webu?
-
http://happy-dreams.hr/katalog/kateg...kreveti-drveni
evo ti jednostavno. ima i u bijeloj boji (meni su ljepši).
-
Osoblje foruma
Vidi u B.A.M.T.-u (dućan je na Malešnici, ali prodaju i online)
http://www.ambient.hr/?namjestaj/kreveti_spavace
Imaju sve proizvođače, a također i stolarski obrt od kojeg naručuju pojedinačne komade namještaja (kod kreveta je prvi u nizu).
-
Osoblje foruma
Zaboravila napomenuti da je to stolarski obrt Javorović (imaš ga u padajućem nizu proizvođača, pa kad klikneš izađe ti specifikacija).
-
nisi spomenula koliko ste voljni platit, jer o kvaliteti i cijeni da se raspravljat osobito ako se radi po mjeri i od punog drveta a ne iverice! znam jednog jako dobrog majstora koji mi je radio kompletnu drvenariju po kuči, od kreveta, ormara, stepenica, kuhinje.......
čak je radio i potpuno drveni krevet za jednu stranku iz austrije, bez i jednog šarafa i metalnog dijela na sebi od vrlo rijetkog drveta-ZIRBE
imam negdje i slike al neznam dal smijem stavit, KREVET JE MRAK!
-
Cijena (bez noćnih ormarića), štajaznam do 3000 kn ? Iverica ne dolazi u obzir. Nikakva egzotika, madrace imamo, jednostavan, standardna dimenzija 180x200, boja bukva. Za noćne ormariće mi je važno da su zatvoreni (bez one 'prazne' police koja samo skuplja prašinu, ladičar ili sa vratašcima, svejedno).
-
ajd baš ču ga pitat za koliko on može napravit takav krevet pa ti javim sutra, il vas povežem pa se vi dogovarajte, jer nema svoju stranicu pa da vidiš, radi isključivo po preporukama!
-
-
mi imamo Vidovića i ok namje,starcima smo isto kupili,a sad i klincima
-
http://www.oreh.hr/kreveti.htm
stranica im je koma ali kreveti super (npr. onaj prvi "masiv bračni") i salon u Ilici su zatvorili
-
-
evo, javljam se kak sam i rekla.
reko je da se može napraviti kaj god hočeš, visina, debljina, mustra, drvo, bajcano, lakirano.... puno mogučnosti,što u konačnici diktira cijenu.
ako ti nije koprivnica daleko, kratki izlet, pa se sve dogovorite kak se spada!
-
Mislim da je drndalica s otoka, zato i kupuje online
, ili sam fulala.
-
-
da, s otoka sam.
Ne trebam ništa posebno, samo da ne moram zbog njega 'preko bare', nego da je semplice i da mi ga poštar iskrca pred vratima
-
a Ikea? ima dostavljača, pisalo se o tome na forumu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma