Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Retinoshiza

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Retinoshiza

Ima li tko retinoshizu i kakva su mu iskustva?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nemoj se zezati s tim, jer od retinoshize lako dođe do ablacije, a to kad jednom krene, nije baš veselo... koliko znam, retinoshiza se može "pokrpati" laserom, ali ablacija ne.
    Moja mama je prošla kalvariju s očima, isprva je bila "retinoshiza", a kasnije se ispostavilo da je stvar uznapredovala do ablacije, prošla je 3 operacije oka, a funkcionalnost tog oka joj je sad... slaba. Ima velike probleme zbog toga, vid joj je sve gori i gori, a sve zato jer nisu na vrijeme prepoznali o čemu se radi (jedna doktorica je rekla da to što vidi mrlje pred očima znači da joj fali vitamina u hrani :shock: )
    Retinu treba pregledati specijalist, i to na posebnom uređaju. Znam da to rade na Rebru, mislim i u Vinogradskoj.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Sad sam skužila da mi je post zvuči malo paničarski, pa da popravim dojam... nije uvijek sve tako crno, ali treba na vrijeme otići na pregled

sunca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Kontroliram ja to od 2002.g u Pulskoj bolnici, međutim postala sam skeprična prema njima. Naime ja sam rodila u 6.mj.2005. godine. Početkom prošle godine bila sam na kontroli i sad oni meni pričaju kako se ne smijem naprezat, dizat teško, itd., a ja njima pričam kako ja idem rodit za pet mjeseci i oni samo sliježu ramenima. Pitam da li treba carski, a oni sliježu ramenima i odgovaraju: Pa ako bi nas netko tražio stručno mišljenje mi bi morali pisat carski (ali ako ih niko niš stručno ne pita oni ne pišu ništa bez obzira što ja tu stojim trudna pred njim i pitam ga šta da radim). Ponudio mi je neki tretman laserom koji sam ja tada odbila jer sam bila jako zbunjena i nisam više imala povjerenja. U međuvremenu sam ja odlučila da ja definitivno s time ne idem rodit, nego na carski i tražila uputnicu za tog istog doktora na kojoj je pisalo - traži se stručno mišljenje........Međutim sad bi htjela nešto poduzet i razmišljam o odlasku u Zagreb samo ne znam što ni gdje. Razmišljala sam o privatnoj klinici Svjetlost, ali bi voljela čut iskustva - bez obzira kakva bila (šta je tu je).

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Imaš pp

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •