već dugo nisam pročitala ovako simpatičnu objavu trudnoće na forumučestitke
![]()
vidim da bu i muž skoro ostal bez radne sobe
Andiko čestitam, o kako volim ovakve pričeMeni su spontane trudnoće još uvijek tako nekako...čudesne, ne znam kako bi se bolje izrazila, a kod nas iz MPO priče pogotovo. Čestitam još jednom!!!!!
Čestitamo!
Tako je nama i David došao - nenajavljeno i potiho. Samo on zna zašto (i kako), a s vremenom shvatiš da je baš tako trebalo biti i da je to super!
Čestitke od srca!
ČESTITAMNeplanirane su mi najdraže!
![]()
Andiko, nakon što rodiš, budeš morala i na kontracepciju još, da ti se ne zalomi četvrto![]()
čestitam!!!
a razlika između drugog i trećeg ćće ti biti mrak
p.s. pitaj Lindu kak joj je lijepo 2 godine nakon njenog čuda
Posljednje uređivanje od maxi : 05.07.2011. at 13:47
Joj draga, pa to je krasno.
Nakon 2 dečka navijam za curicu...
ha, ha, niste pazili...
andiko pa to je sjajno! Cestitam!
Ovo je prekrašššno! Čestitam! Ma budeš se ti već snašla s trećim, vejika si!![]()
I ja čestitam, iako ne spadam na ovu temu, ali "suosjećam" s Andiko!!!
I ja sam pomislila u jednom trenutku kaj bu mi mama rekla...
I prva dva dana sam svašta mislila: gdje će spavati, kakav nam auto treba, kaj će obući,....
a kad sam išla na prvi pregled stariji sin je izjavio - mama, baš bi bilo dobro da dobiješ dvije bebe... ili tri....
šok će proći, sreća ostati...![]()
Vau, koje lijepo iznenađenje! Čestitke![]()
Vidim da svima uveseljavam dan, a ja jos skroz smusena...(i opet bez smajlica..grrrr)U svakom slucaju..veselim se trudnoci bez utrogestana!
Biene..i ja se nadam curici. Puna mi je kuca pimpeka...Daj zamisli...nismo se pazili..
Andiko, pogledaj na temi VV moj predzadnji post! inace, to je citat negdje s pocetka teme Trudilice za 2.bebu i ne znam kak je dospio na VV! Hehe - iz tvojih usta...
netko mi je, jednom, rekao da su to posebne bebe/djeca. ne znam jel me tada tjašila jer i ja sam bila ovako k'o Andiko-u laganom šoku!
kod tebe je mala razlika-bit će "veselo" i veselo! drž'se!! i ne trba vam ne znam kako veći auto. mi se, bez problema, furamo u dacii sandero.
andiko, čestitam. Ovakve vesele teme su pravo osvježenje.
Diiiivno!!! Radujem se svakoj trećoj bebi, u nadi da će i meni da se desi![]()
Andiko, tek sada sam vidjela da si otvorila ovaj topik na potpomognutoj...naš drugi sin je dobiven inseminacijom i nakon njega smo odustali od kontracepcije zbog MMovog nalaza i mojih godina (danas 43), a onda nas je treće isto potpuno šokiralo jer se jednostavno desilo...i da naravno, treći sin
Nadam se da će kod vas biti curica i da će trudnoća biti školska... hlače vraćam bez naknade neka donesu sreću.
Tek sad vidjela... Bude te prosao sokSretno i nek bude zdravo!
Hm...i meni se čini da bu treći sin...a ja bih tako curku...kupovala bi tu svu lijepu robicu... Hvala za hlače.
Meni je 1. sin iz 1. FET (1. stim. IVF nakon 1 prirodnog), a drugi sin iz 2. klomifenskog IVF-a..........pa sad ti vidiNalaz MM oligoasthenoteratozoospermia (ne znam jel ima još kaj
)
Što se auta tiče...već imamo veliki Mercedes karavan, ali ne stanu tri autosjedalice unutra....pa zbog toga treba drugi...
Hvala svima na čestitkama!!![]()
Andiko, hvala što si nas razveselila zbog tebe i tvoje price vjerujem u čuda![]()
Čestitam, predivna vijest!
Što se dobne razlike tiće, svi troje će ti skupa rasti,
igrati se, učiti...ma bit će super
andiko, nemoj brzati sa sjedalicama i autom
treba samo dobro isplanirati i skombinirati sjedalice
svašta se može, pitaj inesicu![]()
Čestitam od srca!!!!!!!!
Ma kud dvoje tu i treće.
Šok će proći nek je trudnoća uredna i beba živa i zdrava i sve buš to hendlala ko' velika.![]()
andiko, cestitam!
ako i ne bude curica, opet si profitirala-imat ces tri snahe![]()
Čestitam, andiko!
He he, baš si me nasmijala s mamom, a i čokolada s autom!