Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: grize

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno grize

sebastian je sad 23 mjeseca i zadnja 2 dana mu je nesto puhnulo i non stop pridrzava bradavicu zubima i sad sam vec sva u ranicama i sljivama

pusti kad ga trazim pa se kao opet namjesti ali opet zubima

boli uzasno i ne znam sto da radim

da li da koristim purelan

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozes koristiti purelan ako imas ranice, zasto ne?

u nekom trenutku neka djeca polako krenu zaboravljati ispravnu tehniku sisanja. u biti, ne znam da li zaborave ili je nesto drugo u pitanju, medjutim, cinjenica je da im se tehnika pokvari. kako S nije mala beba, to je tesko popraviti, ali mozes pokusati tako sto ces ga svaki puta skinuti sa sike objasniti mu da ne grize i onda ga pustiti ponovo. i pokusaj dojiti u nekom polozaju gdje mu mozes glavicu pridrzati tako da mu je sto veci dio sise u ustima jer mu je onda teze zagristi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa za sad pusta ali opet primi krivo. najgore je po noci jer na pol spava a jeo bi

ni on ni ja jos nismo spremni prestati pa nemam pojma kako ga dobit da se vrati na bezbolno jer stvarno ko da je prko noci zaboravio kak se sisa

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Janu se u to doba jako pokvarila tehnika sisanja ,popravila se negdje s tri i pol
    Meni je pomagalo da ga bas jako nabijem na cicu, ako je imalo "visio" onda je bolilo. Po noci je to, dok si u bunilu, dakako, teze, ali on u toj dobi nije vise dojio po noci.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Prosli tjedan sam istrpila par ugriza :shock: , sad je opet sve ok. Primjetim po izrazu njegovog lica da ce me ugristi al to se tako brzo dogodi pa samo stisnem zube i polako kazem PUSTI, on se nasmije i ja odahnem, nekad boli manje nekad vise.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

haribo, koliko ti je stara beba?

sebastian je na meni testirao zube kad su mu izbili svi prednji zubi pa je isprobavao zvakanje ali ovo sad je uzasno

sad uopce ne slozi onu facu jer uglavnom me izgrize po noci, po danu ga kontroliram

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

K ima 11 mjeseci i 6 dana, evo vec par dana ne grize. Kad se igramo zna me nekad za rame ili ruku ugristi, i kad je ljut i kad je sretan. Upravo mu nice osmi zub (donja desna trojka).

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ljudi ja sam vec luda od toga sto grize. mislila sam da je faza, ali to sad vec traje i traje. znam prepoznati tren kad ce ugristi ali je fakin tako brz da ugrize prije nego stignem izvuci cicu.
    probala sam sa mirnim pristupom, tuznim pristupom (ono, mamu jaaaako boli vidi sva sam tuzna), sa prestankom dojenja taj tren kad ugrize kao kaznom, ali nis ne pali. sad me ugrize kao zadnje, kaze AU, napravi tuznu facu okrene se i ode se igrati...kao znam da te boli i svejedno sam te ugrizao.
    opcija da prestanem samo zbog toga mi se ne cini prihvatiljivom, ali me BOLI!! ima tko kakav savjet?

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

andrej je imao takvu fazu - bio je nervozan pa je grizao, ja još nervoznija pa sam reagirala... i onda mu je to postalo zabavno. probala sam razne pristupe ali upalilo je tek kad sam prestala reagirati. jer on je to prvo radio iz nervoze a kasnije da izazove reakciju (makar i mirno objašnjavanje). non-stop sam ga gledala, predvidjela bi ugriz, stavila mu prst u usta i skinula ga bez riječi. nakon nekog vremena mu je dosadilo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja bih samo prijavila da je nase grizenje prestalo nakon jedno mjesec dana uzasa i sebastian recimo grize kad je bolestan ili kad je sbog neceg pod stresom (ovo recimo je zbog toga sto to nije pravo grizenje jer mi ne probije kozi, ono prije 2 i pol mjeseca je bio pakao i imala sam rane)

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Emma grize kad se najede... i onako zadovoljno zagrize iz sve snage .. a ima sedam ostrih zuba... Svrisnem skoro svaki put, ne zelim ali izleti :/
    Pokusala sam sve, nista ne pomaze... sem da joj skrenem paznju s necim drugim... valjda je to faza pa ce proci...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •