čestitam svim curama na velikim beturinama
iskreno se nadam da ču se i ja uskoro pridružit
čestitam svim curama na velikim beturinama
iskreno se nadam da ču se i ja uskoro pridružit
luna sve čestitke, super beta,¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za lijepo duplanje
mury, chiara, ma vi ste slijedeće trudnice, zato¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨do neba!
dea ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨za tvoju betu u ponedjeljak, nadam se da je to jedan od onih kako kitty kaže lažnih tetova!
sretno svima, u kojoj got fazi postupka se nalazili¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Drage moje, od srca vam hvala na čestitkam. kitty i ja čekamo duplanje u ponedjeljak. Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima vama kojie nešto iščekujete.
Velika pusa mojoj inni28.
ja sam samo naletila brzinski poslati svima pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ali posebno mojoj dragoj Snekici ! Sneki to mora biti to, uostalom cure su pročitale slikovnice treba ih nekome proslijediti.![]()
Go Sneki go!!!
Luna81 cestitam odi za duplanje u ponedjeljak tebi i Kitty
I ja cekam duplanje u ponedjeljak
Luna81, čestitam!
Snekice, samo strpljivo! To će biti dobitni!
LISTOPAD 2011.
miga24, secICSI, Petrova (nakon 2IVF, Petrova)
ježić , 1.IVF, Petrova (nakon 4AIH, Petrova)
Malena19, VV
Simicv, Pronatal
Hakya, 2.ICSI CITO (nakon 1 ICSI Firule)
Kitty, 1.IVF VV (nakon 2 AIH)
Nety, 2.IVF, Petrova
Amly, 7. IVF
Luna81 , VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
24.10 kika222 SD
Palcicazg SD 25.10 Maca papucarica CITO
Dea84
Legal alien
Sany7 SD 27.10 Chiara
28.10 Slatkica
Mury
Morska vila Vili 4.11 butterfly101 Ri 7.11 kockica1 Prag
nera29 Ri
peugeot206 CITO
mario Prag
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
dorina199, ivka13, frodo, Destiny child,
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
izida, Sezen, bubili
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~
Bab, Snekica, , ruža82 , NerdyD, ema1
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Strašna, phiphy, olea77
ON-GO~~~~~~~~~~~~
10. mjesec: tantolina, kokos, jo1974, Alcantra, MaliMimi, bonim, ema1, aslan
11.mjesec: Snekica, crvenkapica77, inana, lucija83, venddy, eva133, Tigrica84, hrki, Bluebella, mimi81, M@tt, tikica78, CorinaII, inada , artisan, Richy
12.mjesec: Vedre, tikki, lberc,
1.mjesec: Orhideja
Ajde cure za sutrašnje bete, trebamo malo lijepih rezultata sa SvDuha i Vinogradske
linalena hvala za listu!
kika222 i Palcicazg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne bete sutra!
Hakya, Luna81 za pravilno duplanje!
linalena,bravo za listu![]()
ima puno čekalica bete ,svima šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete
linalena hvala za listu,mislim da nije jednostavno svih pohvatat....bravo....vidim da je 10.mj bio plodan,nadam se da ćemo popis nadovezat da puuuo novih uspjeha
Sretno svima i neka bete rastu do neba........
kika222 i palcicazg
nek vam sutra moj rođendan donese srecu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Kika 222 i Palcice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za danas!!!
Uljepšajte nam ovaj dan !!!
Crvenkapice, sretaaaaaaaaan ti rooooočkaaaaaaaaas !!!
Jutro svima, curke![]()
Crvenkapice sretan rođendan, da ti se ostvari najdublja želja, sve najbolje i dižem čašu :hik:
Palcicezg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice sretan rođendan!
Svim današnjim, sutrašnjim, ovotjednim čekalicama bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike i duplirajuće bete!
Čekalicama prvih uzv ~~~~~~~~~~~~~~~~ za!
Svim ostalim čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije dočekaju svoje mrvice!
Kradem i potpisujem....
Moram priznati ja nisam mogla izdržati i išla sam vaditi betu danas....nalazi u 14 sati.....držit fige usrala sam se od straha...
Također zadnja 3 dana navečer imam blago povišenu temperaturu a nisam bolesna...37.2 , 3. 4. ...ali vjerojatno je i to od utrića
pusa svima
jutro i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim curama koje danas vade betu,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji čekaju betu i
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za što god čekale da dočekate!!!!
hvala svima na podrški ali ß=0
ništa već smo za vikend odradili plakanje nakon negativnog test a sad idemo dalje...
Dea84
Chiara, držim fige na rukama i nogama!
Deažao mi je što se nisi priključila ovom sretnom vlakiću koji vozi zadnji nekoliko dana
Chiara i ostale cure koje čekate prvu betu obavezno se ukrcajete u ovaj vlakić
Našim curama koje čekaju duplanje bete puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
moja beta je danas 481 17dnt, sad me to malo brine jer je prošlo više od 48 sati a ona se baš točno poduplala. istina, nije rađena u istom labu. nadam se da će biti sve ok.
dea84
chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu!
Kitty ne brini se bitno da beta raste.....uživaj....
Meni danas 17dnt. beta 3729,7 jeeeeeee
Narucena na uzv. 2.11.
Dr. kaze da bi moglo biti da su se oba dva primila, ali vise cemo znati u utorak.
Kitty mislim da je to ok beta i da ce sve biti uredu
Dea84
Chiara puno vibre za veliku betu![]()
Chiara, nešto mi njuši finooooooo!!! Jedva čekam lijepu betu iza 14.00h!
kitty nemoj biti u strahu, uživaj jer lijepa je to beta i lijepo poduplana. Nemoj se bojat, velika beta 14dnt i to što se utrostručila nakon 48 sati ne jamči baš uvijek urednu trudnoću, na žalost znam iz vlastitog iskustva.
želim vam svima mirne trudnoće bez ikakvih problema, samo čista uživancija.
chiara čekamo i navijamo![]()
meni beta danas 3400i imam pregled 2.11. tad ce biti tocno 6 tjedana i nadam se da cemo cuti srceko
Kitty ....zaista vjerujem da ce sve biti ok... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje u srijedu!!!
Dea84 zao mi je
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima za sto god im treba!!
uh sad ovaj moj gornji post ispada neugodan jer vidim da se Hakyai baš utrostručila beta. Nemoj se molim te uvrijedit, mislila sam isključivo na sebe i moje prošlogodišnje iskustvo, tek sam poslije vidjela da se moj post može shvatiti zajedljivo, ali su mi već bile istekle 2 minute za promjenu posta.
Tebi draga želim sve najljepše narednih 8,5 mjeseci i dvije preslatke bebice.
Drage moje meni beta samo 21.....................jel to znaći da se nije primilo?????
Koja najniža beta ipak znaći da je pozitivno??????????????????
Mislim da će mi srce iskoćit od tuge.....
cure čestitam na duplanjima bete, sretno dalje sve bude to u redu
mi smo u četvrtak na konzultacijama za dalje tako da možda vam se opet ubrzo pridružim![]()
chaira a koji ti je danas dnt?
Znači danas je 10-ti dan nakon ET i po meni je beta ok~~~~~~~~~~~~~~~ da se nastavi uredno duplati ( moja je negdje 12-dan bila oko 57 i curica sada ima 2 godine)
Svim čekalicama bete i koječega drugog ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MI sitno brojimo do poroda, nekih mjesec dana i jedva čekamo da vidimo malog bracu....![]()
chiara, koji ti je to dan nt i koliko stari su bili embriji?
10dnt, ne bi htjela govorit nešto u što nisma sigurna ali bi na tvom mjestu ponovila za 2 dana
a možda da se javi netko s više znanja
držim fige da raste...
malo si rano i vadila betu, još ne znači da to nije to, da ti je 14 ili 15 dan beta 21 velika bi bila mogućnost da je biokemijska (mada naša Inesz je najbolji primjer da i ne mora biti tako). Draga nemoj ti još otpisat svog malca i ponovi betu za 2 dana da vidiš kako napreduje![]()
Nije vazno sto je beta niska, svaka zena je slucaj za sebe. Vazno je da se pravilno dupla. Srecno! Ponovi betu pa ces znati, za sad je dobro.
Hvala vam na utjesi...ne zna što bi mislila....jer u prošlom postupku kad su mi vraćena 2 embrija beta 8dnt je bila već 126.....zato me ova od 21 baca u očaj....
ali ponoviti ću za 2 dana opet....moždasam trebala još čekati ali kako je bila blastica mislila sam da bi se moglo vidjetivveć...
Hakya divna betakitty vidi sto ti cure kazu, sad si dozvoli da se malo radujes
Chiara nadam se da je ovo ipak ono sto si sama a sto ti i mi svi od srca zelimo!
Deažao mi je