slatkice žao mi je!
chiara, sve znaš! strpljen spašen! Beta je sitna, ali se lijepo dupla, zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
slatkice žao mi je!
chiara, sve znaš! strpljen spašen! Beta je sitna, ali se lijepo dupla, zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak!
Slatkica- zbilja mi je žao svu sreću želim na sljedećem postupku....
cure, nisam stigla prije se javit žao mi je za negativne bete ova dva dana
držite se....
ostalima držimo fige
Da treba ti uputnica. Za UVZ. Obavezno ju ponesi jer ćeš još jednom šetati nepotrebno.
chiara ogromne vibre za duplajuću betu u petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury sutra? držim fige do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi25, da, sutra, ne mogu više čekati....i danas me trema uhvatila, kao da mi je prvi put, ma strah me da sam sve simptome umišljala, pa bi sutra bilo ogromno razočarenje, uh, iš crne misli, barem si nisam umislila velike (.)(.) (MM potvrdio)![]()
Posljednje uređivanje od Mury : 26.10.2011. at 17:21
Draga chiara ...sigurno nije lako ali ima nade...jedna moja prijateljica je imala isto malu betu-nesječam se koliko,krvarila je odmah i to tri mjeseca ,sve je bilo ok mada je mirovala ali danas ljubi i grli svoju malu curicu!želim ti da bude sve ok,dokle raste je dobro...sretno draga!![]()
Murysaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudnicke prasine za sutrasnju betu.Nadam se da cemo skakati ovdje zajedno sa tobom![]()
mury,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ima da se sutra forum trese od poskakivanjasretno!!!!!
chiara,za duplanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od kiki30 : 26.10.2011. at 18:51
slatkice, žao mi je!
chiara, sretno u petak! Nek nam ti budeš još jedna trudnica na forumu kao primjer da mala beta na početku ne mora imati nikakve veze s normalnom, urednom trudnoćom. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novo lijepo duplanje!
Mury, ima da sutra skačemo! Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Mury~~~~~~~~~~~~~~~ za big big betu sutra..... i da sve ide po planu kako i triba.pomolit ću se večeras za sve nas a posebno za tebe.svim curama puno puno srće,a tužnicama posebno da se što prije oporave i krenu u nove pobjede
![]()
mury... puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu... zaista vjerujem u tebe....
chiara...puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
Mury draga zelim ti prekrasnu betu sutra! Čekam kao da je moja![]()
mury za danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo mi se Mury javlja, ima problem sa logiranjem, pa vam prenosim njenu "ZAHVALU" za podršku i vibranje, kaže "beta je izvađena, nalaz će javiti oko 16 sati"
jutro, veliki pozdrav od mene ,
tužnicama veliki zagrljaj, cure nedajte se , idemo dalje!
chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje tvoje male , ali vrijedne bete
Posebne ~~~~~~~~~~~~~~za moju dragu Mury,nek beta potvrdi naša očekivanja![]()
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
slatkicevoljela bih da sam poskakujućeg smajlića stavila kraj tvog imena.
mury~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury, drži se i sretno
Usahnit cu do 16:00 sati - mogu misliti kako je njoj onda! Mury![]()
Mury uz tebe smo.
Mury za veliku betu danas![]()
Mury za veeeeliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
ajmo mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
tek u 16h, pa izludit će,jadna......ali neka beta bude vrtoglava
[QUOTEni ja ne mogu iščekat (da znaju kako nam je dok čekamo, uveli bi tu pretragu kao hitnu)
ne znam kako je u drugim bolnicama,al meni moja doc. da uputnicu na kojoj piše hitno i ja izvadim krv i malo pričekam u čekaoni laba,i naj kasnije za 1 h dobijem nalaz
Posljednje uređivanje od bubili : 27.10.2011. at 14:39
ja sam kod mene u bolnici uspjela nažicati da mi rade betu kao hitnu, nalaz bude gotov za sat vremena...
moja beta je jučer 19dnt bila 787, opet se nije pravilno poduplala, u srijedu idem na uzv pa ćemo znati na čemu sam.
mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ooooogromnu beturinu i njeno pravilno duplanje!
chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju stotku!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme što brže prođe i da bete budu troznamenkaste, a tužnicama bezbroj![]()
evo nismo dugo čekali od neg. bete u pon. danas došla m pao dog. kod dr. i za 7d UZV idemo probat s prirodnim i nadas se da se ubrzo vidimo na listi za betu
cure, držite se
Mury~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
morala sam si kupiti dva komada torte...jednu za čekanje a drugu da proslavimooooooooo![]()
Mury~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba!
i ja se prijavljujem u čekalice ß- 9.11.
evo naša draga Mury na žalost javila da je beta negativna![]()
Molim?!?! Što? Kako? Zašto?.....užas ona mi je baš bila svijetla točka ovh dana.........Bože zašto nas na ovakve muke stavljaš.....
Draga Mury žao mi je......ali mislim da neću ni ja bolje proći sutra....vidim ja da je prošli tjedan bio pozitivan a ovaj negativan....
Nemam riječi ... Pretuzna sam i stvarno ne znam sto reci ... Žao mi je do neba
Ajme draga moja Mury, ne mogu vjerovati, tako sam bila sigurna da će beta biti lijepa velika
Kako mi je žao, najgore je kada se ponadaš, simptomi te zavaraju i onda ništa
Drži se draga, grlim te puno