Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje ovo je istinska igra živaca.....moja beta danas na 12dnt je 50 što naći da se uduplala i malo više od toga (10dnt=21)....iz Mb rekli ponovno u petak vaditi krv....ja ću poluditi molim vas vaša mišljenja o ovome da li je moguće da se beba dosta kasno implantirala jer sam ja bolove počela osjećati dosta kasno ...ima li takvih slučajeva???? pomozie jer me jedino vi smirite i opustite....da i danas se baš osjećam kao da ću obiti M boli me ono tupo stomak i probada malo dolje....joj na rubu sam psihičkog sloma..............

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima koje trebaju da bete budu velike i lijepe.....
    meni ovo zvuci super! pa uduplala se za 2 dana a to je najbitnije. kako ina kaze imamo pozitivne ishode i sa betama koje su bile puno cudnije, odnosno nisu se duplale. zelim ti puuuno strpljenja do petka. ma bit ce sve ok. ovaj put to mora biti to. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNO!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    meni ovo zvuci super! pa uduplala se za 2 dana a to je najbitnije. kako ina kaze imamo pozitivne ishode i sa betama koje su bile puno cudnije, odnosno nisu se duplale. zelim ti puuuno strpljenja do petka. ma bit ce sve ok. ovaj put to mora biti to. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ SRETNO!
    Draga hvala ti.....svakako se javim za kavicu ka se vratim ....pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •