Ajme draga moja Mury, ne mogu vjerovati, tako sam bila sigurna da će beta biti lijepa velika
Kako mi je žao, najgore je kada se ponadaš, simptomi te zavaraju i onda ništa
Drži se draga, grlim te puno
Ajme draga moja Mury, ne mogu vjerovati, tako sam bila sigurna da će beta biti lijepa velika
Kako mi je žao, najgore je kada se ponadaš, simptomi te zavaraju i onda ništa
Drži se draga, grlim te puno
Mury dragazaista nemam riječi kolko mi je žao!
Mury, drži se....
Mury jako mi je zao![]()
Jao... zašto neki moraju toliko propatiti!?
Mury, draga, vjeruj mi da me ova vijest rastužila više nego moja negativna beta, stvarno nije fer!
Drži se, ustani još jednom i u borbu po svoju bebicu; nagrada je ipak daleko veća od sveg uloženog truda, ne zaboravi to, mila...![]()
mury, tako mi je žao. Bila sam sigurna da je to to. Drži mi se draga, zaliječi srce i dalje u borbu. Grlim te najjače
Cure moje, kao što je darmar javila, moja beta je negativna, i kako nisam mogla vjerovati toliko sma bila uvjerena da je greška u labu, otišla sam po clear blu test, koji je pokazao opet i opet veliki minus![]()
Hvala vam svima na podršci, šaljem vam puno poljubaca, želim vam svima sreće i hrabrosti da ne odustanete dok ne dođete do cilja!!!
Ja nažalost više nemam hrabrosti niti za jedan postupak, nit iza jednu neg. betu nakon postupka, ovim postupkom je moja bitka završena i izgubljena!!! Više se nećemo čuti na ovoj temi, jer joj više ne pripadam ( bilo je ovo moje zadnje odbrojavanje)....
Mary jako mi je žao, voljela bih da smo nastavili poskakivati kako smo jutros iščekujući skupa s tobom i počeli.
mury nadam se da ćeš ipak ponovno pronaći snagu u sebi za ovu borbu, možda da si uzmeš godinu ili dvije da se totalno odmakneš od cjele ove MPO priče, posvetiš sebi i mužu i stvarima koje te čine sretnima, pa kad ponovno napuniš baterije, možda opet pronađeš snagu za pokušaje. Tvoje godine ti to svakako omogućuju.
Mury, jako mi je žao.![]()
Mury draga, užasno mi je žao. I sama znaš da sam od početka ovog tvog postupka vjerovala u uspjeh. Razumijem da si trenutno užasno razočarana, pogotovo što si se i ti zadnjih dana počela nadati da je to to. I znam da si već neko vrijeme psihički jako izmorena i obeshrabrena od svega što ti se izdogađalo.
Ali pls, nemoj skroz odustati. Uzmi si pauzu koja god ti je potrebna, odmakni se malo od svega ovoga ako će ti tako biti lakše... Ali nemoj još govoriti da je kraj.
Jer, ja sam uvjerena da ćeš ti jednoga dana biti MAMA!
Veliki zagrljaj i pusu ti šaljem!
mury zao mi je. strasno mi je zao. odmori sada neko vrijeme tijelo i dusu pa ces onda donositi vazne odluke.
Draga Mury, jako mi je žao što čitam za negativnu betu i vjeruj mi da gotovo svi ovdje znamo što prolaziš, no kao što je netko napisao već, nadam se da nećeš odustati još, godine su na tvojoj strani, dijagnozu imate, protokol koji ti odgovara znate, nadam se da ćeš nakon ovog današnjeg pada vratiti se s vijestima da ipak nastavljate...............................![]()
mury...draga,vjerujem da te sve ovo iscrpilo,jako mi je žao,zanm da si sad razočarana,tužna,ljuta,bjesna.....oooo,ali nesmiješ odustati,ima nade,ima za sve nas...možda je baš idući postupak dobitni,nemoj se predati i nemoj dopustit da te umor i svi ovi osiječaji pobjede...
hodaj dalje,samo idi,velikim teškim,umornim koracima,i stići ćeš do cilja...pusa![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 27.10.2011. at 17:30
draga mury
zao mi je i zam da ti je tesko,ali nemoj odustati isto smo godiste a ja tek pocinjem svoju bitku,ako treba borit cu se iducih 15 godina ali odustati necu dok god postoje doktori na ovom svijetu ako treba sve cu ih obici,odi negdje van na konzultacije i pretrage ako ti kod nas nemogu pomoci,odmori se od svega samo nemoj odustati imala si dvije trudnoce to je najbitnije.
Mury, žao mi je. Slušaj sebe, i to ti je pravi glas. Nitko od nas, unatoč našim uvjerenjima ili sumnjama, ne zna ko će iz MPO sage izaći s djetetom, a ko bez. Mislim, možemo mi imat svoja mišljenja i osjećaje, ali garancije nema ni za što. MPO je je jedna priča di trud i uloženi napori i ishod nisu nužno uvijek povezani. Svako od nas zna koliko snage ima, uostalom, svaki izbor jedna vrata otvara, a druga zatvara. Jedno je sigurno - sad, u ovom trenutku dok su emocije uzburkane, nije vrijeme za odluke. I ne moraš ih sad donositi. Vidjet ćeš što vrijeme nosi i gdje te čeka tvoja sreća. U ovom trenu ti želim prvenstveno oporavak, a odluke... na kraju to nekako ispadne, barem kod većine ljudi, nije ono big bang the odluka. Veliki zagrljaj i vidjet ćeš što vrijeme nosi. Sretno!
Mury jako, jako mi je žao![]()
mury,draga jako mi je žao..![]()
nemam riječi....
![]()
Ljudi moji...Simptomi, a pogotovo u stimuliranome, uz svu tu hrpetinu lijekova su toliko, toliko, toliko varljivi jer maternica i jajnici trzaju još od transfera i punkcije, plus kao i u svakom drugom dijelu ciklusa pumpa se progesteron koji i sam izaziva mučnine.... Na žalost, bez bete ili testa na trudnoću ne može se znati što je i što nije. Sve ono probolo me tamo, zavrtilo mi se, bolne prsi, muka mi je, tvrda stolica itd. - nema načina da se preko toga išta zaključi (je li simptom od utrića, bhcg boostera normalni PMS simtom itd.) i stekne neki osjećaj, a kamoli da bi se steklo neko uvjerenje - je, to je to ili ne, to nije to. Mislim, žensko tijelo se svaki mjesec ponašao kao da je 10-tak dana trudno... a ne može niti temperatura past dok su god tu utrogestani. Praćenje simptoma je tako varljivo...
.
Posljednje uređivanje od ina33 : 27.10.2011. at 19:26
LISTOPAD 2011.
miga24, secICSI, Petrova (nakon 2IVF, Petrova)
ježić , 1.IVF, Petrova (nakon 4AIH, Petrova)
Malena19, VV
Simicv, Pronatal
Hakya, 2.ICSI CITO (nakon 1 ICSI Firule)
Kitty, 1.IVF VV (nakon 2 AIH)
Nety, 2.IVF, Petrova
Amly, 7. IVF
Luna81 , VV
Mmare, 1.IVF, SD (nakon 3×AIH)
Chiara
Čekalice bete~~~~~~~~~~
25.10 Sany7 SD
28.10 Morska vila Vili
4.11 butterfly101 Ri
7.11 kockica1 Prag
7.11 nera29 Ri
7.11 peugeot206 CITO
7.11 mario Prag
7.11 ivka13 Vinogradska
7.11 Sezen VV
8.11 bubili
9.11 Destiny child VV
9.11 Frodo
9.11 miba
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Sanja001,
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
izida, NerdyD
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Bab, Snekica, ruža82 , inana, ema1, M@tt
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Strašna, phiphy, olea77, ana.b
ON-GO~~~~~~~~~~~~
10. mjesec: tantolina, , jo1974, , MaliMimi, bonim, ema1, aslan,
11.mjesec: kokos, Snekica, crvenkapica77, , lucija83, venddy, eva133, Tigrica84, hrki, Bluebella, mimi81, , tikica78, CorinaII, inada , artisan, Richy, magnolija13, luna1, Dea84, dorina199, aska, vulkan
12.mjesec: Vedre, tikki, lberc, Palcicazg
1.mjesec: Orhideja, nina977
Malo sam uredila listu ali nemam sve podatke, a kako idem na par dana na put eto je sada. Ja sam inače mislila ovako češće , jednom tjedno dati ovakvu kraću listu a početkom mjeseca onu veliku sa trudnoćama iz čitave godine. Ako je protiv običaja ili mislite da nije uredu, molim vas da mi kažete.
Mury strašno mi je žao , ali nemoj odustati, ne smiješ odustati. Napravite pauzu pa će se volja obnoviti.
svima puno puno pusica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mury draga baš mi je žao![]()
linalena,bravo za listu i odmah se javljam da me ubaciš za 1 mjesec![]()
ne znam baš jel bi ja trebala biti na listi za listopad, moja beta se ne dupla pravilno...![]()
kitty idemo dan po dan. Moja beta je isto rasla nepravilno, tj. nije se idealno duplala, a ima još trudnica koje su imale takvu situaciju. Beta se ne mora baš poduplati, nadam se da je sve u redu.
I dobro kaže ina, a i ja sam više puta pisala, svi ti "simptomi" su ili ostatak stimulacije ili često plod toga što tako beskrajno osluškujemo tijelo za vrijeme čekanja bete. Ja sam jednom napisala da kada bi mm kao ja osluškivao svoje tijelo i njega bi boljela maternica.Kao i doista većina trudnica koje znam u mojem dobitnom postupku nisam imala apsolutno nikakvih simptoma. Oni su krenuli par tjedana nakon bete. U prijašnjim neuspješnim postupcima sam znala imati cijelu paletu simptoma, od "implantacijskog krvarenja" pa sve do mučnina (što mozak radi...). Imam jednu frendicu koja je do bete bila 200% sigurna da nije trudna koliko nije ništa posebno osjećala, a ono nosila je blizance! A za nekoliko tjedana je počela toliko povraćati da je morala biti na infuzijama.
Tako da potpisujem, nemojte se uopće zamarati simptomima, nego pokušajte što mirnije i pozitivnije čekati dan D vađenja bete i ispuniti nekako vrijeme.
Mury, uzasno mi je zao... Ja nisam od onih koji pricaju o tome kako se "trud mora isplatiti", "borba nagraditi" i sl., ali za tebe sam nekako uvjerena da ce kad tad doci do zdrave trudnoce - ipak vec imas trudnoce, i to prirodne, iza sebe i nekako vjerujem da vas jednostavno nije potrefilo do sad... Ima li jos kakva pretraga koju bi mogla odraditi? Saljem veliki hug...
Mury, tek sam sad uspjela doći doma i upaliti komp, nisam mogla dočekati da vidim tvoju brojku, a kad ono tuga!!! Žao mi je, jako jako! Sigurna sam bila u tvoju pobjedu ovog puta, a kad ono poraz! Napravi onako kako ti srce pita, ako trebaš odmor, odmori, ako trebaš odustati, odustani, to znate samo ti i TM! U svakom slučaju, sretno kako god odlučili! Od sveg srca! Ako misliš otići sa ovog pdf-a, nemoj, molim te, budi s nama, falila bi nam jako!![]()
Mury, stvarno sam vjerovala da će ovog puta biti dobro. Tužna sam s tobom. No, ja vjerujem da se čuda uvijek događaju. Kad prođe neko vrijeme ( a imaš ti još puno vremena), kad otkriju nešto novo ( a otkrivaju stalno nove postupke), ili kad se jednostavno zvijezde poslože...Tko zna što nam budućnost nosi, nepredvidiva je.![]()
ValaMala, Mia Lilly, hvala vam cure, vaše priče mi ulijevaju nadu![]()
Posljednje uređivanje od kitty : 27.10.2011. at 21:23
Marystvarno mi je jako žao,i znam kako ti je ja to proživljavam već 14 godina
Draga Mury...cure su vec sve rekle.Ja vjerujem da ti neces odustati...uzmi sebi vremena koliko god je potrebno da se odmoris psihicki i fizicki,a onda vidi kako i gdje dalje.Ja znam da ces ti jednom biti MAMA
Mury žao mi je. Najiskrenije ti želim ostvarenje majčinstva.
Mury draga moja žao mi je zbog negativne betete jako .
Draga Mury bas mi je jako jako zao... a bas sam vjerovala u tebe i bila presretna kad ti se nada vratila..
necu reci da znam kako ti je, ali zaista ti od srca zelim da kad-tad postanes MAMA.
![]()
kitty... nemoj tako razmisljati...u srijedu skupa slusamo srceka![]()
drzi se![]()
jutro cure, evo da vam prijavim da je M na vidiku,danas 8dpt,očekujem da ću onako pošteno prokrvarit za vikend,barem tako mi je bilo u prijašnjim postupcima...ništa drage moje,plan B imam,tako da ja već u pon.zovem humanu...hm,barem nisam kupila test!!!