butterfly kakav je to post?! Šta ti piše u potpisu za ovaj postupak?! Iiiiii?! Nije gotovo sve dok se vještica ne pojavi u svom punom profilu! Iš iš crne misli!!!
butterfly kakav je to post?! Šta ti piše u potpisu za ovaj postupak?! Iiiiii?! Nije gotovo sve dok se vještica ne pojavi u svom punom profilu! Iš iš crne misli!!!
Mury žao mi je.... <3
morskavila čestitam!
Butterfly ne daj se, još ima nade![]()
Morskavilo cestitam odna ovako lijepoj beti.Sad samo lagano
![]()
morskavilo bravo, čestitam![]()
Posljednje uređivanje od artisan : 28.10.2011. at 10:17
meni je danas 5 dpt,a ja ništa ne osječam,da li to mora biti tako
morskaviloneka i nadalje svih 8,5 mjeseci budeš sretna i bezbrižna
Morska vilo od srca čestitam i da do kraja budeš imala školsku trudnoću....
Ja nažalost završavam sa svojim odbrojavanjem...beta 14dnt = 14 što znaći da je sa 50 pala i da trudnoće nema....
Hvala svima na podršci super ste cure....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve cre kojima treba
Ja sada se idem sabrati i viditi što dalje....jako sam ljuta na sve ovo toliko toga prođemo i n kraju jedna brojka na papiru uništi sve...UŽAS
Chiara, sve znaš...žao mi je
cure hvala vam
chiaratreba traziti pozitivno u svemu tome, dobro je što (nadam se) nećeš morati na kiretažu
MORSKAVILA čestitke,lijepa beta...sretno do kraja
chiara...žao mi je, uskoro ti se pridružujem, imam već najave...javim detalje
morska vilo,čestitam ..
butterfly,draga o čemu ti pričaš??? nema nikakvih najava do bete,drži mi se...mislim na tebe![]()
morska vilo, čestitam draga, ß je prekrasna, miriši mi na bliziće
svim čekalicama želim da dočekaju lijepe vijesti....
ja sam od danas na gonalima i nadam se punkciji tamo negdje 6-7. 11.
chiaraZao mi je sto beta pada,ali barem ti se nije desila agonija nepravilno duplirajuce koja traje nedjeljama i na kraju ipak lose zavrsi.Odmori se fizicki i prihicki za slijedeci postupak a u medjuvremenu pokusaj uraditi jos neke pretrage,mozda za trombofiliju,ako vec nisi to uradila.
Chiara, žao mi je! Nema riječi utjehe, ali guraj dalje, druge nema!![]()
Morska vilo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbrižan nastavak trudnoće! Čestitam od![]()
Morska vilo cestitam odna prekrasnoj beti
Chiara zao mi je![]()
Mury, tek sad stižem.Jako mi je žao što je tako završilo. Samo se iskreno nadam da će sve daljnje odluke uslijediti nakon oporavka. Odmori najprije, odtuguj, a tek onda donesite odluku što i kako dalje. Nadam se da ćete ti i TM pronaći sreću, kojim god putem krenuli.
Chiara, tebi isto šaljem zagrljaj
morskavilo, čestitam ti od srca! Sretno dalje!
cure jutros sam radila test 8dt i kao uvjek negativan,a mene osjecaj da cu M dobiti nenapusta.u sto da vjerujem![]()
Posljednje uređivanje od kockica1 : 29.10.2011. at 09:56
Za početak u betu, mani se testa pogotovo 8 dnt. Malo ti je još rano za test! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se fino iznenadiš!u sto da vjerujem
Chiara, žao mi je, premala ti je bila od početka za transfer blastociste, premda smo svašta a propos beta vidjeli, većina takvih beta završi tako, kao biokemijska. Dobro je bar da je pala, najgore bi bio blagi rast. Mislim da će ti kiretaža bit nepotrebna ako je beta već sad 14, uskoro bi trebala dobiti mengu. Drži se!!!
da i ja mislim da je prerano za test,ali MM navalio ajme.idem ja u srijedu betu vaditi,a do tada strpljen spasen,i nadamo se +
NADA ZADNJA UMIRE,ALI JE K..... NEKOM DA BESPLATNO,A NEKOM POSTENO NAPLATI![]()
Mury i Chiara,žao mi je,nemam riječi....mrzim takve grozne vijesti.
Morska vila,čestitam...beta ti je odlična!
Dorbo vam ovo prekrasno jutro, svima puno ~~~~~~~~~ za što kome treba. Ja se prijavljujem na on go listu za 11. mj.
Snekice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za UZV
Svim čekalicama svega i svačega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sneki, nek te danas lijepe vijesti sa uzv-a razvesele...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja kuham čaj, kavice svih vrsta i bojapa se poslužite i zgrijte malo...
i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~ masovke za sve Vas/nas kojima trebaju !!!
Sneki, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za puno lijepih folikulića danas i puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima da nam se jesenski trudnički vlakić nastavi puniti i puniti... i puniti!
Mury, debelo potpisujem Inu33. Moje mišljenje već znaš. Suosjećam s tobom i znam da će jednog dana biti sve u redu. I ja sam zatvorila jedna vrata i sad polako otvaram druga i to me beskrajno veseli. Grlim te jako.
Kopiram sa pdf-a KBC Rijeka:
Evo mog izvještaja za 8dc, endometrij dobar (mislim 9, ako sam dobro skužila), imamo 5-6 folikula, stanje moje unutrašnjosti vrlo zadovoljavajuće po rječima doktora. U srijedu opet folikulometrija, nadamo se tad i štoperici.
Nemam puno vremena, pa samo prepisujemHvala vam na bodrenju!
Odlično sneki...samo nek se oni još malo nadebljaju i superiška... i nek ovaj puta bude bingo !!!
Meni je danas 5 dc, u srijedu sam na prvoj folikulometriji...nadam se da će i kod mene biti ovako lijepe vijesti...
osjećam da me pika dolje pa se nadam da gonali odrađuju svoj posao![]()
snekica,bravo!! za dalje puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bab~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za folikule
Posljednje uređivanje od kiki30 : 31.10.2011. at 14:43
Snekica i Bab~~~~~~~~~~~~~za savrsene folikule!!!!!
Sneki i Bab puno puno za obje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
moja beta 10dnt 263
svim cekalicama zelim pozitivnu betu,da ih obraduje kao mene moja
Kockica1 čestitam!!! Prekrasna beta za tako rano vađenje!![]()
kockica1 čestitam i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje!
nety, čestitam na odličnom duplanju
Snekica i Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za lijepe folikule i puno zrelih stanica!
svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam vrijeme što brže prođe i da bete budu troznamenkaste a tužnicama punoi hrabro u nove pobjede!
mene je strah srijede i uzv-a ali nekako se nadam da će ipak biti sve ok...![]()
kockica,čestitamn beti
kitty,za ultrazvuk ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srčeko!