Sneki ima 7 jajnih stanica. Bravo curo! Sretno!
"Hoće li ih sve oploditi, jesu krenuli sa tim'", pitala je Vala... (a i mi drugi se to pitamo, jer svi mi tražimo ljudsko pravo na najbolje moguće liječenje neplodnosti).
I onda tresnemo o pod, opet nas zaboli srce, a velika ljaga i sramota sramota hrvatskog društva i dalje ostaje:
Nadam se da za koji mjesec nijedna cura neće morati pitati-Hoće li ih sve oploditi. Da ni jedna neće morati dati tako bolan i tužan odgovor kakav je Sneki dala.
Sretno!
A i kad stupe na snagu neće se primjenjivati na sve nego samo na teške slučajeve!
Sneki kada imaš transfer?da li možeš zvati da li su se oplodili?ne sumljam da nisu jer je Party bio sigurno nezaboravan,ha,ha...![]()
Bravo Snekica!!! Idealno bi bilo da se mogu svih 7 oploditi... ~~~~~~~šaljem za lijepe mrvice.
Jos jednom cu ti Sneki cestitati!
I moram zavibrrrrrati nasoj Bab za uspjesnu i bezbolnu punkciju u utorak!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!
Svima-sve sto im treba!
Hej curke...
evo da se javim...nisam bila na poslu 2 dana a doma mi komp ne radi pa nikak da dođem do Vas.
sutra je punkcija, po jučerašnjem uzv-u imam sa svake strane po 4 folikula i dr je bila jako zadovoljna...
ja sam ovaj put totalno flegma jer sam sve svoje mentalne vijuge preusmjerila prema postupku posvojenja tak da mi je baš sve ravno.
puno hvala za sve vibrice ...sutra se javim sa rezultatom...
pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sneki![]()
bab sretno
mimi javi nam se
Bab, ~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i puuuno lijepih stanica sutra!
Snekice, kako napreduje tulum? Kad je transfer?
čekamo beturinu od Sezen i maleneab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa da šibnem listu sa trudnicama, ajd komadi javiteeeeeeee
ima i nešto punkcija a valjda i transfera, inseminacija, svima puno puno sreće
Bab ~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu punkciju i da su svi folikuli puni prekrasnih js!!!
ježić, neznam ništa! Blaženo neznanje!
evo: http://narodne-novine.nn.hr/default.aspx stupa na snagu 12.11.
Bab~~~~~~~~~~~~~~(ti si prije 12.11., pitaj kad dođeš na punkciju)
moje odbrojavanje završava-test danas pokazao veliki -
sutra vadim ß pa da završim s tim...
svima puno ~~~~~~ za sve što vam treba
hvala- bio je polustimulirani
moja beta danas 15.dnt dvodnevnih embria =1529
Sezen, lijepa beta. Baš se radujem.
Miba-žao mi je
Sezen-vaaauuuu,koja beta,čestitam,sretno dalje
Miba draga, voljlela bih da je plus na testu. Ali pričekajmo betu... ostavimo malo nade za sutra.
Miba žao mi je za testić, al još nije gotovo!!!!
Sezenza betu!!!! čestitam
Miba, žao mi je...ali ajmo ipak dat šansu ß...znaš kakvih je sve bilo scenarija na našem forumu... ja ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Sezen, ß je mrak...miriši na twinsiće
Mare moja, budem pitala, ali sumnjam da će od toga išta biti...ma joj, baš sam ljuta na taj šugavi zakon...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
miba jako mi žao
Sezen vau, to je stvarno beturina, sretno i dalje
znači stupa na snagu 12.11., a ako ja imam punkciju 10.11. onda neka patim i dalje po starom zakonu?
Miba, žao mi je....
Sezen čestitam na krasnoj beti!
miba, baš mi je žao!
Sezen, bravo, čestitam na beturini!
Snekica, za luuuuudi tulum u labu (s malim zakašnjenjem)!
Bab, bravo za folikuliće!
svima kome treba puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i sretno!
Sezen, i ovdje čestitam na prekrasnoj beti!
Bila si mi stalno u mislima....
17 dnt ß 2969.
svima cestitke,a tuznicama zelim da sto prije docekaju moju ß
Hvala Mare,
ali šta ovo znači: "...na prijedlog liječnika specijalista ginekologije koji provodi postupak medicinske oplodnje, uz odobrenje Nacionalnog povjerenstva,..."?
Meni to zvuči kao da će doktori trebati unaprijed tražiti od tog Nacionalnog povjerenstva odobrenje za određene pacijetice, a onda čekati da se to povjerenstvo sastane i odobri...
Jel neka pitala za detalje procedure?
kockice i sezen cestitam
snekice zao mi je
i ja danas bila na ponkciji i samo 2 js neznam sta da kazem od 25 gonala samo 2 js
Snekice,toliko pozitivne energije iz tvog posta da se moram posramit,tu smo po godinama samo naprijed doci ce i nasih pet minuta![]()
Snekice pa kako to? Ajme bas sam tužnaali drago mi je da si vec u novim planovima
Sent from my iPhone using Tapatalk
sezen i kockice čestitke na betama
miba žao mi je
Snekice cestitke na stavu,hajde onda da kazemo da se transfer pomaknuo za mjesec dana!!Ako je vec tako moralo biti...
Sezen cestitke na beti!
Destiny child neka i tvoja sutra bude ogroomna!
Bab dobru zetvu sutra i neka potece carolija savrsene kreacije sutra u Patrikovom labu!
svima kiss
Sela, tako sam si ja nekako posložila u glavi i GOTOVO! :smajlićkojilupašakomostol:
mario, ne znači da me neće tolika energija i pokositi ! Ja inače reagiram malo kasno na sve pa i na to![]()
LISTOPAD 2011.
miga24, secICSI, Petrova (nakon 2IVF, Petrova)
ježić , 1.IVF, Petrova (nakon 4AIH, Petrova)
Malena19, VV
Simicv, Pronatal
Hakya, 2.ICSI CITO (nakon 1 ICSI Firule)
Nety, 2.IVF, Petrova
Amly, 7. IVF
Luna81 , VV
Mmare, 1.IVF, SD (nakon 3×AIH)
Sany7, ICSI, SD
kockica1, 2. ICSI Prag (nakon 1 CITO)
Morska vila, 2.ICSI Vili
Šimica14
STUDENI 2011.
Gosparka, 5.ICSI SD (nakon 4×Petrova, 1×SD)
Sezen, 2.IVF VV (nakon 1.stim i 1sek.)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
7.11 malenaab
9.11 Destiny child, VV+
9.11 Miba
9.11 olea77,Prag
14.11 Sanja001
14.11 Incika, VV
16.11 NerdyD
16.11 Ana.b
17.11 Bluebella, Slovenija
17.11 phiphy
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
marincezg, martuška, ruža82, M@tt, ema1
Čekalice punkcije/fertilizacije ~~~~~~~~~~
izida, Bab 8.11
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
inana, inada, artisan, Tigrica84, eva133, applepie, bonim
Klomifenke/ femarke, IUI, ITI, AID, prirodni/sekundarni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
Dea84, Strašna, crvenkapica77, ptica1, Snekica
ON-GO~~~~~~~~~~~~
10. mjesec: tantolina, aslan,
11.mjesec: kokos, Nikolina-Zagreb, hallo, lucija83, venddy, hrki, mimi81, jo1974, tikica78, olivera, rose, CorinaII, zvončica cg, magnolija13, luna1, sanda1977, dorina199, aska, anddu, Elena85, zlatta, Čičkolo, jasna09, renna, MaliMimi
12.mjesec: Vedre, tikki, lberc, Palcicazg, Richy, kitty, sweety
1.mjesec: Orhideja, nina977, kiki30, vulkan, NanaMo
Ima nas puno u 11om mjesecu, ajde da mu pokažemo da je samo na papiru studeni