Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3921

Tema: ODBROJAVANJE 2011/3

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Miba, žao mi je...ali ajmo ipak dat šansu ß...znaš kakvih je sve bilo scenarija na našem forumu... ja ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra

Sezen, ß je mrak...miriši na twinsiće

Mare moja, budem pitala, ali sumnjam da će od toga išta biti...ma joj, baš sam ljuta na taj šugavi zakon...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    Miba, žao mi je...ali ajmo ipak dat šansu ß...znaš kakvih je sve bilo scenarija na našem forumu... ja ću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra

Sezen, ß je mrak...miriši na twinsiće

Mare moja, budem pitala, ali sumnjam da će od toga išta biti...ma joj, baš sam ljuta na taj šugavi zakon...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
    Sve potpisujem!
    Moje 3 su stale s rastom, tako da smo bez transfera, ali idemo odmah u krio sa druge 3, samo da dobijem M, znači za 20-ak dana sam opet back on top! Jedna je bila nezrela... Nisam pretužna jer nije došlo do ET pa se bar ne zaletavam da sam trudna

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Snekice,toliko pozitivne energije iz tvog posta da se moram posramit,tu smo po godinama samo naprijed doci ce i nasih pet minuta

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    Sve potpisujem!
    Moje 3 su stale s rastom, tako da smo bez transfera, ali idemo odmah u krio sa druge 3, samo da dobijem M, znači za 20-ak dana sam opet back on top! Jedna je bila nezrela... Nisam pretužna jer nije došlo do ET pa se bar ne zaletavam da sam trudna
    Ne znam kako RI radi, ali možda ih probaj namolit da ti makar piknu i ovu svježu.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moja ß danas iznosi 3.5

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •