Pinky, čestitam od srca!!!!!!!!
Pinky, konačno stigle prinezice, čestitam!!!
Pinky čestitam os srca!!!!
Pinky,čestitam!![]()
Draga moja pinky od srca čestitam tebi i TM a malim princezama ogromna dobrodošlica neka ih kroz život prati sve najljepše.![]()
draga Pinky čestitam tebi i tm od svegi dobrodošlica malim curicama
!!
Pinky, tebi i TM iskrene čestitike na malim toliko očekivanim smotuljcima![]()
!!!
cestitke na curicama pinky!![]()
Posljednje uređivanje od spodoba : 20.07.2011. at 20:53
Pinky da i ovdje čestitam od srca![]()
I mi cestitamo od sveg srca, a princezicama dobrodoslica!![]()
Pinky čestitke a princezicama velika pusa dobrodošlice!!
Pinky čestitamoi dobronam došle princezice
![]()
Pinky i njenom suprugu iskrene čestitke, a curicama velika dobrodošlica![]()
Pinky, čestitam, draga moja! Curkama želim dobrodošlicu na ovaj krasan svijet!!!![]()
pinky i ja se pridruzujem cestitkama
Pinky čestitke i tebi i tvojim pinčicama...ali Denny avatar ti je aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....
evo ga, napokon, jedna jutarnja mirišljava virtualna forumska kavapa se cure poslužite.............. i DOBRO VAM JUTROOOOOOOOOOOOOOOOO!! Ovaj se običaj skoro pa i zaboravio
Ima li novih vijesti od Pinky kao npr. težina, dužina, itd. Pinky, još jednom čestitke od
Nadam se ljetnim postupcima (iako ih je standardno vrlo malo) i naravno prirodnim trudnoćama kojih je dok su godišnji i odmori na moru standardno više![]()
Kadauna hvala na kavici - mmmmmmmmm - žudim za njom već od 4ujutro
Ja ću biti toliko slobodna pa ću napisati gabarite malih Pinkica, a ponosna mamica nek otkrije krasna imena svojih srećica!
Dakle, Pinkica I. 2900g/48cm
Pinkica II. 3300g/49cm
Prave male okrugličice!!!!!!
Vau baš su velike male Pinkice , prave male buhtlice..kao da nisu blizankice !!!
Pinky čestam!!!
Svim trudnicama čestitke i želim im školsku trudnoću,ostalim suborkama ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što im treba.
Ja sam okupirana bebama oko sebe (prijateljica,šogorica,kuma itd....) tak da se ne stignem redovito javljati!
Pinky čestitam ti draga tebi i TM, dobrodošla u klub mama duplića!!!!!!
Sbonetic baš ti je lijepi avatar, piši nam malo o porodu, kako se snalaziš ...
pinky draga, čestitam od srca i (ne)strpljivo čekam tvoje prvo javljanje nakon poroda (i novi avatar, naravno)!
sbonetic, bebači su prekrasni!
sbonetic bebe su pre pre prekrasne!
da se i ja prijavim stimulirani klomifenom u subotu navecer stoperica i sad cekam 6.8 da vadim betu